Speltips inför Tottenham – Brighton 23/4: Given investering

Spelbloggare Publicerat: 23 april 2019

Trots tätt matchande borde Brighton & Hove Albion inte vara ett direkt bekymmer för Tottenham Hotspur hemma i London. Vinner, och det klart?

Annons:

Förra veckan var en av årets mest hektiska veckor och även om det landade i dubbla förluster mot Manchester City, var det med förhållandevis positiv eftersmak. CL-returen på Etihad Stadium, en 3-4-förlust, betydde ändå att man avancerade vidare till semifinalen och väl där kommer ställas mot succén Ajax.

Den andra av dessa förluster, 0-1 på samma arena, i seriespelet blir därför förhållandevis enkel att komma över. Insatsen var hyfsad och tredjeplatsen i Premier League innehas alltjämt, men pinnen bakom hittas såväl Arsenal som Chelsea samt att Manchester United är tre bakom. Nervkittlande slutspurt att vänta.

Lika nervkittlande är det även för Brighton & Hove Albion, som med näbbar och klor slåss för kontraktet i finrummet. Tredjejumbon Cardiff City är en trea bakom dem och det med matchen mer spelad, så det här är en toppchans för klubben att ta ett storkliv mot att säkra drömmen. Efter denna batalj väntar Newcastle, Arsenal och Manchester City. Tufft.

Formen? Den är inte mycket att hurra för. En förlustsvit om fem matcher bröts senast via ett 0-0-kryss mot Wolverhampton Wanderers. Klart kliv framåt, men ännu en match utan mål framåt. Offensiven är ett betydande bekymmer.

Tottenham vinner bekvämt

Harry Kane är skadad och Hugo Lloris ser ut att riskera missa matchen likväl. Den viktigaste posten såväl längst bak som länst fram i banan. Dele Alli kan eventuellt sparas också. Tär på kvaliteten, förstås.

Men har ett uddlöst Brighton kapaciteten att stå upp emot dem på Tottenham Hotspur Stadium i London? Ytterst tveksamt. De har inte målat på sex matcher, förlorat fem av dem och ser helt iskalla ut. Addera avbräck på Davy Pröpper och Anthony Knockaert utöver det. Underlättar knappast.

Sedan flytten till den nya arenan har det blomstrat om Tottenham. Tre matcher har renderat i tre vinster och på dessa inte ett enda insläppt mål; 2-0 över Crystal Palace, 1-0 över Manchester City och 4-0 över Huddersfield Town. Helgjutna prestationer.

Givetvis har ”Spurs” också fått en rejäl skjuts av avancemanget i Champions League, som betyder så oerhört mycket för klubben. Förutom det fortsatta äventyret där ska också en topp fyra-plats i Premier League säkras. Inte ska väl Brighton ha kapaciteten att sätta stopp för deras framfart?

Interwetten ställer ut oddset 1,95 för att Tottenham ska vinna matchen med minst två baljors marginal och det tas utan minsta tvekan.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 20:45, tisdag 23/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.