Speltips inför Tottenham – Crystal Palace 3/4: Efterlängtad arenapremiär!

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2019

Nya Tottenham Hotspur Stadium ska introduceras när ”Spurs” ställs mot lokalrivalen Crystal Palace mitt i arbetsveckan – och en drömstart skulle mycket väl kunna vara att vänta, även om motståndarna inte är att underskatta.

Annons:

Väntan är över! Tottenham Hotspur Stadium ska introduceras när klubben i samband med det lämnas klassiska Wembley Stadium. En stor och historisk kväll för supportrarna. Blir debuten en flipp eller flopp?

Det är dock ett Tottenham i tveksam form som kommer till spel, efter dubbla förluster – mot Liverpool senast och innan dess Southampton, båda med 1-2. Mot ”The Reds” var det med enormt bitter eftersmak; Toby Alderweireld snubblade in bollen bakom egen keeper och det i de absoluta slutminuterna av matchen.

Blir det att studsa tillbaka nu? Fjärdeplatsen innehas alltjämt, men bara på bättre målskillnad än Manchester United och pinnen före Chelsea. Galet tätt i striden om Champions League-biljetterna och det gäller verkligen att leverera under seriens slutfas.

Vid sidan om det slåss ”Spurs” på ännu en flank, i CL-slutspelet. Kvartsfinalmotståndet där står Manchester City för. Kommer krävas två toppinsatser för att ta sig vidare till semifinalrundan, men det är klart att titeldoften blir allt tydligare.

Crystal Palace är ett fullt kompetent motstånd och trots att de i praktiken enbart har enskilda positioner i mittenskiktet av tabellen att spela för är det ännu för tidigt att misstänka motivationsbrist och det i synnerhet en derbykväll som denna.

På skadefronten står det klart att Mamadou Sakho missar matchen för Crystal Palace, Eric Dier samt Harry Winks för Tottenham. Tveksam status över Serge Aurier.

Ingen underskattning – men ”Spurs” värda en peng

Givetvis ska Crystal Palace inte underskattas. Särskilt på deras höjder är de svåra att handskas med och har under spelåret stått för ett par stora skrällar, såsom i bortamötet tillika 3-2-vinsten över mästarna Manchester City. På resande fot har de också haft stor lycka under de senaste månadernas tid.

Samtidigt har vi dock svårt att se Tottenham Hotspur i deras premiär på den nya arenan svika, när de dessutom har allt att spela för – läs: en Champions League-plats. Borde räcka för att steppa upp de där extraprocenten medan det vore långtifrån ett fiasko för Palace om de förlorade matchen.

Favoritoddsen hade möjligen kunnat vara något sexigare på förhand, men vi finner fortfarande visst värde i ”Spurs”. Rekommendationen är ändock att hålla insatserna någorlunda låga. Långtifrån några odds att kasta in hus och bil på.

Tottenham -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – tas till 1,76x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 omsättningsfria kronor i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 3/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.