Speltips inför Tottenham – Manchester United 13/1: Dagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 13 januari 2019

Ole Gunnar Solskjaer har fått Manchester United att blomma ut och det i särklass största hindret hittills väntar när de tar picket och packet till huvudstaden och Wembley Stadium för att ställas mot Tottenham Hotspur.

Annons:

Sviktande resultat. Stjärnor som inte levererade. En fantasilös offensiv. Det var Manchester United under José Mourinho.

Nu, under Ole Gunnar Solskjaer? En helt annan melodi. Fem matcher har resulterat i fem vinster. Offensiven snurrar på. 16 mål framåt på dessa matcher. Paul Pogba, som innan tränarbytet fick spendera sin tid på bänken efter djupa kontroverser med Mourinho, visar vilken världsklasspelare han det facto är. Bland de bästa i Premier League just nu.

Den här matchen kommer, i synnerhet ur United-synvinkel, bli extra spännande. Formen må vara funnen, men de har ännu inte ställts mot ett enda toppmotstånd. Kan samma standard vidarehållas? Kan man fortsätta skörda mark i tabellen?

Tottenham Hotspur har varit ett positivt utropstecken; uppe och nosar på den absoluta toppen och nu placerade som trea. Dessutom har de ena foten i Ligacupens finalrunda, där Manchester City kommer vänta, efter att ha vunnit det första av mötet mot Chelsea med 1-0.

Victor Wanyama saknas och Eric Dier samt Lucas Moura är tveksamma för ”Spurs”. Flera spelare som kommit tillbaka på sistone och mer eller mindre den bästa möjliga startelvan kan presenteras.

Skräller hem minst en pinne

Lite ovisst må det vara med Manchester United eftersom de inte ställts mot ett motstånd av Tottenhams kaliber under Ole Gunnar Solskjaer, men de fem matcherna som avverkats har alla varit rena styrkebeskeden.

Ett stort diskussionsämne inför matchen har varit huruvida Paul Pogba, som hittat toppformen, kommer kunna medverka eller ej. Han har stått som ett frågetecken, men av nästan allt att döma blir det en startplats. Annars saknas bland andra Eric Bailly. Ersättbar.

Vad Tottenham visade upp i den första av två semifinalmatcher mot Chelsea var inte superimponerande. Klart flyt att matchen kunde vinnas och nollan hållas.

Det är mycket sannolikt att United lyckas stjäla hem minst en pinne till Old Trafford och oddsen på spelen till deras favör är i klar överkant.

Fastbet ställer ut 1,84 x insatsen för Manchester United +0,5 mål (asian handicap) och det vill vi se till att utnyttja innan ett eventuellt oddsdropp. Spelet innebär detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds.

Annons:
  Rygga spelet hos Hajper – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 17:30, söndag 13/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.