Speltips inför Tottenham – Newcastle 25/8: No-brainer till spel

Spelbloggare Publicerat: 25 augusti 2019

Håll i hatten! Här blir det att åka av… Tottenham Hotspur mot Newcastle i London. Annat än ett favoritspel vore tjänstefel att presentera.

Annons:

Två matcher och en ännu större krisstämpel. Newcastle United är en klubb helt utan struktur och att Steve Bruce hämtades in på tränarposten har redan från start varit ifrågasatt. Frustrationen är stor från supporterhåll.

Enklare har det heller inte blivit efter de två första Premier League-matcherna; förlust mot Arsenal och mot Norwich City. 1-4 i målskillnad på dessa matcher. Risken att trilla ner i Championship känns stor. Bottenstrid. Och det handlar inte bara om att spelartruppen är relativt tunn, utan också de yttre faktorerna. En misskött klubb.

Tottenham har all anledning till att vara nöjda över deras seriestart, ur resultatsynpunkt. De vände och vann sent över Aston Villa, trots att maskineriet hackade rejält, och var extremt effektiva i bortamötet mot Manchester City senast – blev periodvis utspelade, hade mer eller mindre två hundraprocentiga möjligheter och löste ändå 2-2.

I spelet? Där finns det mycket, mycket mer för ”Spurs” att arbeta med. Här ställs de inför en på pappret enklare uppgift och hoppas kunna få det att lossna på alla fronter. Att man ska vara fullt så effektiva framöver skulle vara en snudd på omöjlighet.

Dele Alli, Juan Foyth, Ryan Sessegnon och eventuellt Ben Davies saknas för Tottenham. Likadant som senast, med andra ord.

Given hemmavinst

Ett Tottenham som ska fajtas om Champions League-platserna, som senast förra året spelade final i turneringen och som hittills under de två matcher som spelats visat prov på makalös effektivitet.

Så, vad talar emot ”Spurs” här? Knappt ett knyst, även om det finns mer att önska av spelet.

De möter ett Newcastle som står inför alla möjliga problem och hinder. Helt saknar struktur. Som förlorat två av två matcher och var katastrofala i bortamötet mot Norwich City (1-3-förlust) senast.

Här saknar Newcastle DeAndre Yedlin, Florian Lejeune, Christian Atsu, Andy Carroll och eventuellt trion bestående av Dwight Gayle, Jack Colback samt Allan Saint-Maximin. Gör det knappast enklare till att vända på skutan.

-1,5 mål (asian handicap) på Tottenham finns till oddset 1,84 hos Bethard och det är en no-brainer. Risken är att oddset kommer droppa, så här kan det vara på sin plats att ta position i tid. Dagens bästa speltips!

Annons:
  Rygga spelet hos Betghard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30, söndag 25/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.