Speltips inför Tottenham – Sheffield United 9/11: Svajigt mot stabilt – skräll?

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2019

Sheffield United har vid upprepande tillfällen att de sällan kan räknas bort och det man inte heller när de besöker ett svajigt och oförutsägbart Tottenham Hotspur i London. Läge att ta skrällposition, månne?

Annons:

Lördagens klassiska 16:00-huvudmatch, TV-sänd på Viasat Premium samt Viaplay, är det Tottenham och Sheffield United som får äran att spela. Givetvis bjuder vi på Spelbloggare.se också på ett hett speltips att sätta tänderna i.

Det var sannolikt få som kunde förutspå att Sheffield United, efter 11 matcher, skulle hittas på en ärofylld sjätteplats i Premier League, men sådant är alltså fallet och det är bara att höja på hatten för nykomlingen. Sinom tid ska väl ändock dippen komma? De saknar större namn i truppen och kompenserat det med ett väloljat kollektiv. Hårt arbete, defensivt såväl som offensivt, i alla delar av planen.

Senaste tidens resultat, efter 0-1-förlusten mot Liverpool i slutet av september månad, har varit extra smickrande. Ett insläppt mål på fyra matcher. Två vunna och två kryss.

Watford – Sheffield United: 0-0
Sheffield United – Arsenal: 1-0
West Ham United – Sheffield United: 1-1
Sheffield United – Burnley: 3-0

Medan stabilitet närmast blivit en synonym med Sheffield United, är svajigheten densamma för storklubben Tottenham Hotspur, som alltså återfinns i tabellens nedre skikt. Enda positiva för deras del är att CL-slutspelet med största säkerhet kommer nås och det efter de dubbla vinsterna över Röda Stjärnan. Varken dem eller Olympiakos har setts eller ska kunna ses som ett större hot. Däremot, ni minns kanske 2-7-förlusten mot Bayern München? Katastrof, såklart.

Annons:

Sheffield United ser solida ut

På sju matcher har ”Spurs” vunnit blott två och båda dessa kom mot nämnda, serbiska Röda Stjärnan. Utöver det hittas flera tapp i matcher de varit starkt favorittippade i och andra de blivit helt uppsnurrade i. Tre vunna, fyra kryss och fyra förluster i Premier League förskräckande siffror.

Så, även om Tottenham har betydligt mer än vad som visats upp i arsenalen – varför ska de vara storfavoriter mot ett så pass svårspelat Sheffield United, som inte förlorat en enda match med siffror större än uddamålet under spelåret? Addera på det att de är den bättre placerade parten av dessa i tabellen.

Hugo Lloris samt Jan Vertonghen är alltjämt indisponibla, skadade, för Tottenhams del. Öppnar upp luckor i defensiven, sådana man helst hade velat ha fyllda. Utöver det, Erik Lamela osäker. Sheffield Uniteds enda osäkra kort är på John Egan.

Att oddsen hamnat något fel inför lördagens match på Tottenham Hotspur Stadium i London är, för oss, glasklart. Därför spelas Sheffield United med +1,0 mål (asian handicap) till strax under dubbla insatsen. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield United +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 9/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: