Speltips inför Tottenham – Watford 19/10: Brutal ångestbatalj

Spelbloggare Publicerat: 19 oktober 2019

Känner ni hur det osar kris? Tottenham med makalösa 2-10 i målskillnad på de två senaste matcherna och Watford som Premier League-jumbo. Lördagens match dem emellan blir således av extra stort intresse.

Annons:

Det spelas en uppsjö av Premier League-matcher under helgen och lördagens höjdpunkt, TV-sända match, från 16:00-utbudet hämtas från London och Tottenham Hotspur Stadium. Viasat Premium samt Viaplay är platserna.

Tottenham hamnade i ett djupt, svart hål innan uppehållet. Först med den brutala 2-7-knockouten från Bayern München i Champions League och därefter en 0-3-förlust när Brighton & Hove Albion besöktes. Vad i helskotta är det som händer i Mauricio Pochettinos ”Spurs”?

Så pass illa har det, tack och lov, inte sett ut innan – men 11 pinnar på åtta seriematcher är förstås i underkant för en klubb av Tottenhams ambitioner. Addera på det CL-uppförsbacken de hamnat i. Kommer den första trean där i nästa veckas match mot Röda Stjärnan, månne?

Än värre, klart värre, är dock situationen i Watford. De är ensamma om att fortfarande ha en nolla i PL-vinstkolumnen – de näst sämsta har till och med två stycken vardera – och har skrapat ihop tre snåla pinnar på alla matcher. Det placerar dem alltså som tabelljumbo, för en klubb som velat utmana om Europaplatserna.

Världskeepern Hugo Lloris är fortsatt out för Tottenham och kommer vara det kalenderåret ut. Även Ryan Sessegnon samt Giovani Lo Celso är indisponibla på grund av skador. Watford saknar Isaac Success, Troy Deeney och har duon bestående av Etienne Capoue och Sebastian Prödl osäkra.

Annons:

Underspelet givet

Mycket till självförtroende finns det knappast hos varken Tottenham eller Watford – och trots det brutalt usla försvarsspel som ”Spurs” visat upp, tänker vi att det kan tala för en mer tillknäppt historia i London.

Att det kommer se lika illa ut defensivt för Tottenham framöver har vi svårt att se. Att stoppa blödningen har säkerligen varit det tydligaste av teman under uppehållet som varit och offensivt är Watford knappast direkt skrämmande.

Gästerna har spelat tre raka seriematcher utan mål framåt och precis före uppehållet slutade det mållöst i hemmamötet mot Sheffield United. Helt udd- och fantasilöst. Och här kommer det mesta handla om försvarsspelet – de möter trots allt en storklubb på bortaplan.

Tottenham skapade försvinnande lite i 0-3-förlusten mot Brighton senast, är under isen och risken är att det fortsatt kommer se något krampaktigt ut.

Oddssättarna verkar starkt inställda på att det blir mål denna eftermiddag – något som kan förstås med tanke på tio insläppa på två matcher – men när vi får dubbla insatsen för underspelet på 3,0-målslinan (asian handicap) är det där insatsen placeras. Pengarna tillbaka vid exakt tre mål gäller då.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 19/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: