Speltips inför Tottenham – Watford 30/1: Bud på skräll?

Spelbloggare Publicerat: 30 januari 2019

Dalande form och skador på nyckelspelare. Tottenham Hotspur är under hård press och kan mycket väl vara en favorit i fara när formstarka Watford besöker Wembley Stadium.

Annons:

Det är en ren och skär mardrömsvecka som Tottenham kommer och ska försöka komma tillbaka från. Under denna har de skickats ut ur såväl FA-cupen som Ligacupen och i den senare var det på målsnöret, via straffsparkar, precis före den stora finalen.

Bristen på titlar är talande för ”Spurs” som klubb och betyder såklart stora problem. Så gott som alltid bland de bästa, utan att helt räcka till. I Premier League är de nu placerade på tredjeplatsen och den enda rimliga målbilden är att hålla kvar vid en av Champions League-biljetterna. Uppförsbacken till toppen av kullen är för brant. Liverpool och Manchester City på en annan, bättre, nivå.

Kvällens motstånd på Wembley Stadium står alltså Watford för – ett Watford som på allvar prickat in formen och med vilka medel som än krävs ska försöka behålla den åtråvärda platsen bakom seriens dominanta topp sex-skikt.

Utöver det blev klubben klara för FA-cupens femte runda efter att ha skickat ut Newcastle United med huvudet före förra veckan; 2-0 – på bortaplan. Kanske kan en cupsuccé sätta extra prägel på en redan lovande säsong?

Gästerna ska inte räknas bort

Det är förstås med stor revanschlusta som Tottenham kommer hit, efter de dubbla cupdebaclen, men matcherna – och även flera innan dess – tyder på att det finns anledning att känna oro även inför den närmsta framtiden.

På nytt var effektiviteten ett av de huvudsakliga problemen senast i 0-2-förlusten mot Newcastle United. Inte minst Harry Kane och Dele Alli, två av de främsta offensiva kuggarna, är oerhört saknade – men också Ben Davies samt Moussa Sissoko.

Nu är det ett förnärvarande svårspelat Watford som står för motståndet och då har vi svårt att värdera Tottenham som så stora favoriter som oddssättarna presenterar dem som.

Faktum är att Watford spelat sex matcher i följd utan att förlora och av de tio senaste är blott en förlorat, med uddamålet mot Chelsea. Så, varför skulle de bara köras över hur som helst? Troligen är det snarare en tät match som väntar oss, där pressen på ”Spurs” kan innebära vissa hjärnspöken.

+1,0 mål (asian handicap) på Watford – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – är helt klart en position värd att ta till oddset 1,83.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 30/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.