Speltips inför Tottenham – Wolverhampton 1/3: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 1 mars 2020

Det finns många lag som slåss om att bli tvåa, tre eller fyra i Premier League och Tottenham samt Wolverhampton tillhör båda den jagande skaran.

  Rygga spelet hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en minst sagt spännande engelsk ligasäsong som inte riktigt påminner om tidigare år. Anledningen till att det här året, och den här säsongen, sticker ut på sitt alldeles egna sätt är att Liverpool bara öst på i toppen och redan säkrat ligasegern. I princip.

Men det finns också andra positiva utropstecken, och i våra ögon är Wolverhampton ett sådant. Man fortsätter att etablera sig som ett topplag och även om det här året inte är fullt så starkt har man visat att man är i toppen för att stanna.

Wolverhampton har gjort många korrekta satsningar på slutet, och det lite mer spanskinfluerade spåret har visat sig mycket framgångsikt. Det gör att man nu har hugg på Europaplatser även den här säsongen, samtidigt som man är vidare till åttondelsfinal i Europa League.

Inför bortamötet med Spurs är det egentligen bara Jonny som är skadad, och i övrigt kan man formera precis den startelva som man själva vill och önskar.
Annons:

Speltips i Premier League

Tottenham då? Jo, man är såklart lite av en besvikelse och man fick se till att vända på den negativa spiralen genom att göra sig av med Mauricio Pochettino. I hans ställe har José Mourinho kommit in och delvis förbättrat lagets sätt att prestera.

Inför den här omgången ligger Tottenham som lag nummer sex i tabellen, men har bara en poäng ner till Wolves som alltså kan gå om vid en vinst i London. Det är svindlande jämnt i toppen, och en seger för Tottenham gör att man plötsligt kan klättra ett par hack.

Son Heung-Min och Harry Kane är fortfarande skadade, varpå Tottenham och José Mourinho i princip saknar en renodlad anfallare av klass. Det är och förblir ett stort problem som kommer att vålla bekymmer även mot Wolves. Var så säkra.

Wolverhampton draw no bet spelas till 2,00 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Wolves draw no bet
Odds: 2,00
Bolag: Bethard
Spelstopp:  15:00, söndag 1/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 Annons: