Speltips inför Tottenham – Wolverhampton 29/12: Dubbelt upp!

Spelbloggare Publicerat: 29 december 2018

Med formen absolut toppad och känn på absoluta toppen är det som Tottenham Hotspur tar emot Wolverhampton Wanderers på Wembley Stadium. Planen från oss är att dubbla det investerade kapitalet med vårt speltips.

Annons:

Det är bara att höja på hatten för ”Spurs” och sättet som de demolerar deras motståndare för närvarande. Senast krossades AFC Bournemouth med fem mål mot noll och dessförinnan plockades Everton med enkelhet ner med tennissiffrorna 6-2 – på bortaplan. Vinsterna bara radas upp, en efter annan…

I seriespelet har fem raka fullpottare radats upp och Manchester City med det petats ner till tredjeplatsen. Nu hoppas man kunna sätta hårdare press på serieledande Liverpool, som timmarna efter denna fajt ställas inför en tuff uppgift mot Arsenal. Glappet just nu – sex poäng. Långtifrån omöjligt att hämta in.

Wolverhampton parkerar bekvämt i mittenskiktet av tabellen. Viss ojämnhet i prestationerna har inneburit att de tappat viss mark och Europaområdet blir alltmer avlägset. Dagarna innan denna match, fick man ”bara” 1-1 när nästjumbon Fulham besöktes och innan dess blev det en 0-2-förlust mot ett suveränt Liverpool.

Galna statistiken: 11 mål på två matcher

11 mål framåt på två matcher. Det sprudlar om Tottenham! Allt snurrar på närmast friktionsfritt, åtminstone offensivt. Mot Everton släpptes ändå två baljor in, så där kan det finnas sätt för ”Wolves” att såra motståndarna.

Dessutom har ”Spurs”, som bekant, en handfull defensiva pjäser borta, såsom Jan Vertonghen och Eric Dier. Förutom det är Dele Alli ett osäkert kort – ändå ska det inte finnas några större frågetecken framåt.

Wolverhampton är en kompetent motståndare och har skakat om större lag förut. Omvända mötet med detta förlorades med knappa 2-3 och man har fixat ett 1-1-kryss borta mot Arsenal. Även om det inte räcker ända in i kaklet nu, ska Tottenham kunna sättas under press.

Dubbla insatsen för att vi får se mål åt båda håll tas hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 16:00, lördag 29/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.