Speltips inför Watford – Chelsea 2/11: Tuff nöt att knäcka

Simon Pålsson Publicerat: 1 november 2019

Chelsea är favoriter, men inte så stora som vissa vill få det till. Detta är vad vi känner inför Londonderbyt mot Watford.

Annons:

Det spelas ett sent Londonderby i engelska Premier League på lördagen. Det gör att vi minsann inte lyfter rumpan från tv-soffan tidigare än behövligt. Här går det att låta hela eftermiddagen mynna ut i en tv-kväll också. Perfekt nu när vintertid råder och man ändå känner sig deppig redan klockan 09:30 när solen går ner.

Watford ligger som bekant sist i tabellen med sina fem inspelade poäng. MEN! Och det är minsann ett tämligen stort MEN som vi nu tänker lyfta i stycket nedan.

Just nu står Watford på inte mindre än tre raka kryss och det finns en försiktig optimism som sprids i laget. Med spelare som Ken Sema utlånade finns det också visst intresse med svenska ögon. Nu kanske man skulle ha behövt honom, inte sant? Känslan är hur som helst att man har en försiktigt positiv trend. FÖRSIKTIGT ska betonas.

Chelsea då? Jo, man ångar på med fyra raka vinster och hakar på i toppen med 20 inspelade poäng. Trots en tung start med 4-0 mot Manchester United kan Frank Lampard nog ro det här i hamn. Det är känslan.

Annons:

Många skador – precis som vanligt

Det som adderar någonting extra i berättelsevärde till detta Londonderby är det faktum att det här är två lag med klara problem med skador. Det är någonting vi har fått vänja oss vid under inledningen på säsongen – men det är en sanning som aldrig verkar slå fel.

För hör bara på följande:

Watford saknar alltså spelare som Tom Cleverley (skräll), Danny Welbeck (megaskräll), Tron Deeney och Domingos Quina. Lägg där till att Etienne Capoue, Isaac Success och Ismaila Sarr är osäkra till spel.

I Chelsea har Ruben Loftus-Cheek inte spelat i höst, Andreas Christensen är nu skadad och Antonio Rüdiger är en bra bit från speltid. N’Golo Kanté, Ross Barkley och Emerson kan alla tänkas sitta vid sidan här också. Tungt värre.

Därför tror vi inte på någon målfest. Det här är två skadeskjutna lag med stukad offensiv kraft.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,83 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:30, lördag 2/11
TV:    viasatpremium logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: