Speltips inför Watford – Fulham 2/4: Inget snack om saken!

Spelbloggare Publicerat: 2 april 2019

En vinnare är identifierad och tipsad om när Watford och Fulham ryker ihop på Vicarage Stadium. Förutom det tar ni del av oddsen, startelvorna och allt matnyttigt inför vad som komma skall.

Annons:

Det är mitten mot… botten. Ett Watford som är ute efter en Europaplats – en som de ska ha alla chanser i världen på – samt ett Fulham som är placerade näst sist i Premier League. Kontraktet är i praktiken kört.

För Watford är det här en superchans att ta flera kliv uppåt i tabellen. Leicester City och Everton, båda med matchen mer spelad, passeras vid händelse av en trea. Eftersom Wolverhampton, med pinnen mer inspelad sjua och således med ena foten i nästa års Europaspel, parallellt med denna match ställs mot Manchester United kan det komma att bli dubbel lycka här.

Gästande Fulham räcker helt enkelt inte till i den konkurrensen som finns i Premier League. De har förlorat åtta matcher efter varandra, senast med 0-2 när titeljagande Manchester City stod för motståndet, har spelat in blott 17 pinnar på 32 matcher och är nästjumbo i serien.

Och kontraktet får man med detta inse vara helt utom chans att rädda. Blir bara att samla krafterna och ladda om för spel i Championship. Det har inte satsats tillräckligt stora resurser på att snickra ihop en slagkraftig trupp.

Givet spel på ettan

Här har vi av allt att döma en favorit att lita på. Detta dels för att Watford det facto är ett bra fotbollslag, men kanske framförallt för hur pass tunna Fulham är och att hoppet för deras del är helt släckt. Hur ska man då hitta motivationen?

På hemmaplan har Watford vunnit tre raka matcher och i matchen direkt efter uppehållet, borta mot Manchester United, stod man för en urstark prestation. Det må ha blivit en förlust, 1-2, men det handlade enbart om bristande effektivitet. Hade, borde till och med, ha slutat annorlunda.

Hos Watford är José Holebas, Tom Cleverly och Dayl Janmaat tveksamma för spel. Det borde dock inte påverka alltför mycket i en match som denna.

Fulham, då? I praktiken ute ur serien. Åtta raka förluster samt torskar i 12 av de 13 senaste matcherna. 0-2-14 i resultatraden på resande fot. Här med anfallaren Aleksandar Mitrovic, som varit fantastisk och antecknats för tio av lagets 23 mål i seriespelet, ytterst osäker. Utöver det är Alfie Mawson och Marcus Bettinelli out.

Betway ställer ut 1,70 x insatsen för den raka ettan och det är alldeles för bra för att inte klippa till på.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford vinner, rak etta
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, tisdag 2/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.