Speltips inför Watford – Southampton 23/4: Rakt spel

Spelbloggare Publicerat: 23 april 2019

Watford vill bli ”best of the rest” och spela Europaspel nästa år medan Southampton i deras tur i praktiken ska försöka säkra Premier League-kontraktet. Var hamnar pinnarna? Här: oddsen, allt inför matchen och ett speltips.

Annons:

Det är mycket på spel när Premier League är i dess slutspurt, i flera skikt av serien. Watford och Southampton är båda inblandade i sådana – men av olika orsaker.

Spelåret anno 2018/19 har varit en fatal besvikelse för Southampton; nere i bottenskiktet av serien från startskott till slutet. Gäller nu är bara att rädda upp situationen bäst de kan, att säkra kontraktet. Mest sannolikt kommer det hända oavsett utfall i deras fyra avslutande matcher, men en trea här skulle betyda att det i praktiken blir helt klappat och klart.

Steppat upp har ”The Saints” den senaste tiden, undantaget 1-3-förlusten när Newcastle United besöktes förra veckan. Dessförinnan hade tre av de fyra senaste vunnit och övrig spelades mot titeljagande Liverpool. Bland annat värjdes Wolverhampton Wanderers och Tottenham Hotspur undan under denna period.

Desto bättre har Watford levererat, bra mycket bättre. De har snickrat ihop en spännande spelartrupp och sitter för närvarande i förarsätet för att bli ”best of the rest”, ta platsen efter allt som oftast så dominanta topp sex och därmed få chansen till att spela Europafotboll kommande år.

Glömmas bort ska inte heller FA-cupsuccén för klubben. Efter att ha passerat Wolverhampton i semifinalen väntar den stora titelmatchen på Wembley Stadium – mot jätten Manchester City.

Watford i fin form

Här borde Watford ha alla chanser till att kamma fullt och till rådande odds känner vi inte att det finns någon som helst anledning att tveka över saken – här sitter helt enkelt ett favoritspel på sin plats.

Medan Southampton åkte på en hård smäll senast, där de ständigt blev svårt sårade av Newcastle och förlorade matchen, plockade Watford en fullpottare när Huddersfield Town besöktes. Mer eller mindre de enda tappen under kalenderåret 2019 har kommit mot absolut toppmotstånd.

Watford fortsätter vinna matcher på löpande band och ser ut som den hetaste kandidaten för att ta positionen bakom topp sex-skiktet. De tar för närvarande över platsen vid en pinne eller fler och har förstås siktet på hela potten.

Litet minus är såklart att Troy Deeney är avstängd för Watford medan Tom Cleverly, Domingos Quina, José Holebas och Adalberto Peñaranda står som skadade. Southampton saknar Michael Obafemi och har Yan Valery samt Jannik Vestergaard osäkra för spel.

Den raka ettan spelas till fina 2,30 x insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford vinner, rak etta
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, tisdag 24/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.