Speltips inför West Ham – Crystal Palace 5/10: Kvällsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 5 oktober 2019

Med sen avsparkstid är det dags för det heta mötet i Premier League mellan West Ham och Crystal Palace – två lag som öppnat säsongen lovande.

Annons:

På lördagen är det åter dags för en fullmatad dag med engelsk ligafotboll. Sent på kvällen är det dags för det sena mötet mellan West Ham och Crystal Palace, två lag som öppnat säsongen ganska lovande.

Om vi ser på resultaten hittills finner vi en del likheter mellan lagen – där båda bland annat besegrat Manchester United. Det är inte lite imponerande att Crystal Palace dessutom bortaslog den engelska storklubben med 1-2 i den tredje omgången. Starkt facit alltså.

Tabellmässigt skiljer det inte mer än en poäng, men faktiskt hela fyra placeringar mellan lagen i den täta tabellen. Det lag som vinner här kommer att slå följe på den absoluta toppen där det egentligen bara är Liverpool och Manchester City som är helt omöjliga att rubba. Om stjärnorna står rätt på himmelen kan det här vara två lag som konkurrerar om Europaplatser senare i vår.

Annons:

Svårbedömt möte

Michail Antonio och den polske målvakten Lukasz Fabianski står utanför matchtruppen för West Ham i det här mötet. Dessutom kommer Winston Reid, som ännu inte debuterat under säsongsinledningen, att göra minuter här heller.

Luka Milivojevic, en av världens klart bästa straffläggare och en viktig pjäs för det här lagbygget, är redan uppe i fem gula kort i Premier League och behöver därför stå över det här mötet. Connor Wickham kommer inte heller till spel, men det finns visst (!) hopp om att mittbacken Mamadou Sakho ska hinna bli spelklar.

Det här skulle vi kalla en ganska jämn skadesituation för lagen och det är svårt att peka ut ett lag som lider mest av sin skadesituation just nu. Det är alltså ganska jämnt och en faktor som därmed inte spelar så pass stor roll som man kan tänka sig.

Här tror vi att båda lagen går för att vinna – det blir därför en offensiv historia.

Båda lagen göra mål spelas till 1,68 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18.30, lördag 5/10
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: