Speltips inför West Ham – Leicester 20/4: Klassisk avsparkstid

Simon Pålsson Publicerat: 18 april 2019

West Ham och Leicester City spelar en på förhand ganska avslagen tillställning i Premier League lördagen den 20 april 2019. Läs vårt speltips inför mötet.

Annons:

Nu återstår runt 4-5 omgångar av Premier League och för vissa lag är det verkligen skarpt läge. Leicester City och West Ham United är två lag som egentligen inte har mycket att spela för, snarare än ett par placeringar i tabellen upp eller ner. Just nu skiljer det bara fem poäng mellan lagen varpå West Ham, fem poäng bakom, har en reell chans att faktiskt klättra ett par snäpp innan säsongen är över om en månad.

Med sådana förutsättningar kan det ibland vara lite svårt att veta vad vi kan vänta oss av lagen i termer av motivation och inställning till att vinna matchen. Klart är i alla fall att West Ham är ett starkt hemmalag, samtidigt som Leicester City numera är ett lag som konsekvent går för att vinna sina matcher.

Därför har vi goda förhoppningar om en fartfylld inställning från båda lagen. Inte minst med tanke på det egentligen inte står så väldigt mycket på spel.

Målspel hämtas

West Ham har en sedvanligt lång skadelista inför den här matchen och det gör att det, som vanligt, är lite svårt att veta var vi har laget. Carlos Sanchez, Andriy Yarmolenko, Jack Wilshere, Andy Carroll, Manuel lanzini, Samir Nasri och Winston Reid är samtliga skadade och kommer inte spel aden här matchen. Däremot hoppas Marko Arnautovic, Chicharito, Aaron Cresswell och Lucas Perez komma till spel, men det är i skrivande stund lite oklart.

Leicester City har å sin sida en betydligt kortare skadelista och har inte heller några avstängningar inför den här tillställningen. Daniel Amartey kommer inte spela matchen, men i övrigt kan bortalaget formera starkast möjliga lag.

Här tänker vi oss en öppen match och det kan lossna målmässigt om inte annat.

Båda lagen göra mål spelas till 1,61 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, lördag 20/4
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.