Speltips inför West Ham – Newcastle 2/3: Målchans i London

Simon Pålsson Publicerat: 2 mars 2019

Newcastle lär försöka vinna matchen borta mot West Ham i Premier League på lördagskvällen. Det finns såklart att speltips att tillgå inför mötet.

Annons:

Det är ingen dålig tillställning som avslutar lördagens spelschema i engelska Premier League. Då ska nämligen West Ham och Newcastle, två lag som varit nära bottenstriden under stora delar av säsongen, slå slag i saken och hänga av bottenstriden en gång för alla.

West Ham ska väl egentligen vara klara med den biten redan. 36 poäng gör att det saknas fyra för att nå den gyllene gränsen på 40 poäng. Det som däremot oroar är lagets oförmåga att vinna. Bara en vinst på sina sju senaste matcher gör att Manuel Pellegrini åter fått vissa frågetecken kring sig. Då ska i för sig sägas att det var idel motståndare (förutom vinsten) på övre halvan.

Newcastle har fyra (!) raka vinster på sin egen hemmaplan men har också varit starka rent generellt från årsskiftet och framåt. Det finns en härlig positiv energi kring laget igen. Någonting som många har saknat att se hos den klassiska klubben. Räkna iskallt med att laget, på 31 insamlade poäng, vill lämna bottenstriden helt bakom sig med en vinst här.

Newcastle vågar vinna här

West Ham har som vanligt stora problem med skador inför den här matchen och i veckan kom beskedet att mittfältaren Jack Wilshere – föga förvånande – med stor sannolikhet missar resten av säsongen. Tungt för honom, tungt för laget. Det är inte utan att man frågar sig hur länge till den engelske mittfältaren orkar fortsätta? Kämpa på!

I ävrigt saknas ett par tunga spelare i form av Winston Reid, Carlos Sanchez, Andriy Yarmolenko… Tungt det också. Marko Arnautovic och Fabian Balbuena har förhoppningar om att komma till spel. Märk väl att Manuel Pellegrini är synnerligen vann vid att behöva trolla lite med sitt spelarmaterial. Skadeläget är alltså ingen nyhet.

Newcastle stod för en mycket fin insats i tisdags när laget tog sin fjärde (!) raka hemmavinst. Av allt att döma kommer Rafa Benitez spela med bästa möjliga lag – det vill säga samma lag som senast – även i London på lördagskvällen.

Här tror vi att båda lagen kommer att gå stenhårt för vinsten. Newcastle har bra tryck i hela laget just nu – vind i sina segel – medan West Ham spelar på hemmaplan och då ofta tar sig an matcherna med en mer offensiv inställning. Inte minst mot lag lite längre ner i tabellen.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,80 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:30, lördag 2/3
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.