Speltips inför West Ham – Sheffield United 26/10: Svårt möte

Simon Pålsson Publicerat: 26 oktober 2019

West Ham får gälla som favoriter, menar spelbolagen, men vi tror att man kan få det tufft hemma mot Sheffield United i Premier League.

Annons:

När det är dags för lördag är det också dags för engelsk ligafotboll från Premier League – det är sedan gammalt och någonting vi har vant oss vid sedan länge. Dessutom har vi fått vänja sig vid att inte alla matcher går att följa vi en tv-skärm i Sverige.

Ett sådant möte den här helgen är det mellan West Ham och Sheffield United. Det går väl att förstå varför det här inte anses som det hetaste mötet rent sportsligt, men ur en spelvinkel finns det mycket att hitta i den här matchen.

Sheffield United vann med 1-0 hemma mot Arsenal i senaste omgången och visade då sig vara ett lag man faktiskt inte bara ska vifta bort hur som helst. Det här är ett lag att räkna med, ett lag som faktiskt kan göra sina röster hörda på en högre nivå. Det är imponerande.

West Ham är som vi vet ett klassiskt lag med stor potential, men inledningen på säsongen har lämnat en del övrigt att önska. Vinsten mot Manchester United var en fin fjäder i hatten, men förlusterna mot Oxford United i Ligacupen och Everton nu senast i Premier League oroar en de.

Annons:

Michail Antonio, Lukasz Fabianski och Winston Reid står alla utanför matchtruppen inför den här matchen. Det är såklart ett stort besvär för hemmalaget som också kan sakna Aaron Cresswell.

Sheffield United har inga som helst skador inför den här matchen och kan därför formera sitt starkast möjliga lag. Såklart en stor fördel för deras del.

I våra ögon är det här två lag som snarare har sina styrkor i offensiven än i defensiven, någonting som lär göra att det blir en viss prägel på den här matchen. Då en mer offensiv, öppen sådan.

Båda lagen göra mål spelas till 1,66 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,66  (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 26/10
TV:   –
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: