Speltips inför West Ham – Southampton 29/2: Premier League

Simon Pålsson Publicerat: 29 februari 2020

Southampton kan inte gälla som någonting annat än solklara favoriter – eller vad säger ni? – inför matchen mot West Ham den 29 februari 2020.

  Rygga spelet hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premier League är tillbaka i helgen och på klassisk avsparkstid spelas ett antal matcher, där vi nu hittat ett fint speltips inför mötet mellan West Ham United och Southampton.

Som bekant har inflytten på den nya arenan inte blivit en succé för West Ham United, såvida man då fokuserar på det rent sportsliga. Inte heller stämningen har väl varit den bästa.

Nu har man en riktigt negativ trend och radar upp förluster under inledningen på året, varpå laget rent av hamnat på nedflyttningsplats. Är det dags att få lite panik snart?

Southampton går bättre och har fått ordning på grejerna efter nyår. Det här är plötsligt ett av de roligare lagen att följa i Premier League. Nu tar man sig till London med förhoppningar om en ny trepoängare – var så säkra.

Annons:

Tunga tapp i hemmalaget

Tomas Soucek, Jack Wilshere, Andriy Yarmolenko och Ryan Fredericks. Det är spelarna som i hemmalaget inte kommer att kunna spela just den här matchen, och som det ser ut nu kommer man att tappa Tomas Soucek kommande tre veckor. Men det är också spelare som man, i övrigt alltså, klarat sig utan ett tag och som man helt enkelt fått vänja sig vid att inte ha med i laget.

Med det sagt är det inte helt optimalt, och det är uppenbart att formen är dålig delvis på grund av det.

Däremot ska sägas att West Ham har fyra raka vinster mot Southampton, och att just det kan komma att bli en faktor här.

Båda lagen göra mål spelas hur som helst till 1,58 gånger såsen hos Bethard. Det känns som en öppen historia som nu väntar.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,58
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, lördag 29/2
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons: