Speltips inför Wolverhampton – Brighton 7/3: Två uppstickare

Simon Pålsson Publicerat: 7 mars 2020

Wolverhampton går in i lördagens möte med Brighton i Premier League som spelbolagens stora favorit. Vi rekar med odds den 7 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för en intensiv fotbollslördag i den engelska fotbollen och finns det något land som är unisont förälskade i sina fotbollslördagar är det väl ändå England? Här är det en institution med matcher vid 16:00 på lördagseftermiddagen – även fall tiden i sig är en timme tidigare engelsk tid.

Det finns goda förhoppningar om att även den här helgens matcher ska bjuda på underhållning, och inte minst vid 16:00 finns det ett möte som vi tycker sticker ut på förhand. Då tar sig Wolverhampton an Brighton – två riktiga poplag.

Det är två uppstickare som nu gör upp, även fall man sticker upp på lite olika sätt. Wolverhampton har visat att man är med och fäktas med de allra största på allvar, och det spanska lagbygget har sannerligen burit frukt.

I sina bästa stunder spelar man en fotboll som inte överträffas av många andra lag i hela Premier League, och för vår del vore det roligt om man orkade kravla sig upp och stanna på en Europaplats på allvar. Det är där man förtjänar att vara.
Annons:

Graham Potter imponerar fortsatt

Brighton då? Varför kallar vi detta lag en uppstickare? Jo, med Graham Potter har man genomgått en revolution spelmässigt. Det har fått ta tid, men i sina bästa stunder spelar man på ett sätt som gör att man kan få kontroll mot i stort sett allt motstånd. Det är i sig imponerande.

Just nu har man en negativ trend och har inte vunnit på många, många veckor. Det. saknas en riktigt bra bomber längst fram, och vore det inte för att lagbygget i sig inte riktigt håller måttet hade det här varit ett givet mittenlag med tanke på hur man spelar i grundsättet.

Men så vad ska vi förvänta oss? Jo, formen måste ändå fälla avgörandet och då är det Wolves som måste gälla som favoriter på förhand. Laget tog sig vidare i Europa League och har radat upp bra resultat i Premier League på slutet.

Därför rekar vi Wolverhampton att vinna till 1,68 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – regga dig här!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Wolverhampton vinner
Odds: 1,68
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, lördag 7/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons: