Speltips inför Wolverhampton – Burnley 25/8: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 25 augusti 2019

Molineaux Stadium är platsen och där ska Wolverhampton Wanderers samt Burnley slåss om en pott på tre pinnar. Här kan ”Wolves” vara lite i fara, va?

Annons:

Vi har understrukit det och det tål att upprepas: årets Wolverhampton har alla chanser på topp sex i Premier League. Deras material är vasst, har viss bredd och en hel del spets. Resultaten hittills har varit fullt acceptabla.

Krossar av blåbärsmotstånd i Europa League-kvalet och kryss borta mot Leicester City samt detsamma hemma mot Manchester United i PL. Under torsdagen besegrades dessutom Torino i EL-playoffets första match, på bortaplan och med siffrorna 3-2. Mycket positiva känslor i och runtom Wolverhampton.

Det (eventuellt) problematiska i den här matchen är specifikt att schemat varit så pass tätt och att veckans Europamatch kan innebära en del trötta ben samt huvuden. Gäller att fördela krafterna smart; rotera utan att det tär alltför mycket på kvaliteten och ta i det lilla extra vid rätt tillfällen.

Burnley fick en smakstart på Premier League-äventyret när de snurrade upp Southampton på läktaren och vann med de förkrossande siffrorna 3-0. Insatsen därefter, mot Arsenal på Emirates Stadium, var även den lovande – men det landade ändå i en uddamålstorsk. Kanske har Burnley större kapacitet än vad folk trott?

Liksom i de två första seriematcherna kommer Steven Defour samt Daniel Drinkwater missa matchen för Burnley, som även har Robbie
Brady. Wolverhampton har hela truppen hel, men säkerligen trötta ben på flera pjäser.

Annons:

Tillknäppt match

En stark, snudd på ordinarie, startelva kommer kunna presenteras av Wolves, men att de bara haft tre dagars vila har såklart viss inverkan på förutsättningarna. Om inte i rotation, den fysiska statusen.

”Wolves” kan möjligen vara i fara här. Å ena sidan, de har chans på att vara uppe och tampas i toppen, och å andra sidan finns risken för trötta ben. Returen mot Torino nästa vecka finns även den med i förberedelserna. Kommer krävas en stark prestation där, fastän man redan sitter i förarsätet.

Burnley har överraskat positivt i deras inledande matcher. De har förvisso innehållit mål, men över det stora hela känns det som att defensiven borde vara överordnad offensiven – och här kommer blir det främst fokus på försvarsspelet.

Hur matchen än slutar, med ett favoritutfall eller en skräll, tror vi på en målsnål batalj på Molineaux Stadium.

Under 2,5 är ett okej spel till oddset 1,65 hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 17:30, söndag 25/8
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.