Speltips inför Wolverhampton – Fulham 4/5: Fokus på sjundeplatsen

Simon Pålsson Publicerat: 2 maj 2019

Wolverhampton är klara favoriter mot Fulham i Premier League lördagen den 4 maj. Det backar vi med glädje i vårt speltips inför mötet.

Annons:

Med två omgångar kvar att spela av årets säsong i Premier League är ödet redan avgjort för Fulham. Som nykomlingar var många medvetna om att det skulle bli tufft för det klassiska Londonlaget och mycket riktigt står det nu klart att laget inte spelar i Premier League till hösten. De kommer att ramla ner till Championship – det vet vi redan nu.

Men faktum är att laget imponerat stort sedan det beskedet landade. Först när den matematiska chansen att rädda nytt kontrakt var bortblåst greppade Fulham tag om sina egna prestationer, höjde nivån och plockade vinster. Nu har laget nio raka poäng – alltså tre raka segrar – i Premier League och knappar in på lagen ovanför. Synd att det redan är kört.

Wolverhampton då? Jo, laget har fortfarande en stor och realistisk chans att nå en Europaplats. Då krävs att laget slutar sjua i tabellen, den placering som alltså kan leda till Europa League nästa år. Wolverhampton har tre poäng till godo på närmast jagande lag – ett allt bättre Leicester City – och behöver därmed bara fyra poäng på två omgångar för att matematiskt säkra det på egen hand. Förmodligen räcker det med en trepoängare här för att det hela ska vara i hamn.

Nu studsar Wolves tillbaka

Det ska sägas att Wolverhampton sett lite sämre ut på senare tid och generellt sett har laget haft svårt mot bottenlagen hela den här säsongen. Överraskande nog har spelarna presterat klart bättre mot topplagen, där Wolves tagit flera tunga skalper. Det är värt att ha med sig inför det här mötet. Det är såklart också skadeläget i de båda lagen.

Wolverhampton har faktiskt inga som helst skador eller avstängningar att laborera med inför den här matchen. Det gör att hemmalaget kan formera starkast möjliga startelva och det finns ingenting som talar för att så inte skulle bli fallet.

Fulham har sett allt bättre ut på senare tid, delvis beroende på skadeläget som sett bättre ut. Men nu saknas Marcus Bettinelli, Lazar Markovic och Timothy Fosu-Mensah som alla dras med skador. André Schürrle och Denis Odoi är båda två också direkt tveksamma till spel.

I våra ögon är Wolverhampton ett klart bättre lag och nu tror vi att Fulhams fina streak tar slut. Wolverhampton -1 (asian handicap) spelas till 1,97 gånger insatsen hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsvinst.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Wolves -1 (asian handicap)
Odds:  1,97 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, lördag 4/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.