Speltips inför Wolverhampton – Huddersfield 25/11: Överodds

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2018

Det blir målen som hamnar i fokus inför söndagens sena möte i Premier League mellan Wolverhampton och det synnerligen formsvaga jumbolaget Huddersfield.

Annons:

Den sena matchen på söndagen spelas mellan Wolverhampton och Huddersfield, två lag som på olika sätt sladdat lite under säsongsinledningen och som nu är i behov av en trepoängare för att ge sig själva lite andrum. En vinst kan också vara starten på det som är en mer positiv trend.

Spelmässigt har hemmalaget sett starka ut under hela hösten men har nu fyra raka matcher utan vinst, varav tre förluster. Senast blv det en poäng borta mot Arsenal och känslan är att det är i den typen av matcher som laget är allra bäst. Med lite draghjälp.

Huddersfield däremot har det ännu tyngre och är jumbo efter tolv spelade omgångar med sina totalt sju inspelade poäng. Samtidigt är laget bara en seger från att klättra till plats nummer 14 i tabellen. 22 insläppta är dock högst oroväckande och med tanke på att laget bara gjort sex mål finns det saker att jobba på.

Spel på målmarknaden

Wolverhampton får nu klara sig utan Jonny som drog på sig en förmodat långvarig knäskada under landslagsuppehållet. Tungt värre att tappa en spelare på det viset. Matt Doherty är också osäker till spel och kan komma att avstå den här matchen.

Huddersfield saknar Jonas Lössl och Chris Löwe om det vill sig illa, men en spelare som däremot säkerligen inte spelar är Zanka. Efter förra omgången är Zanka nu avstängd.

Wolverhampton är ett av lagen som imponerat allra mest spelmässigt och känslan är att poängskörden faktiskt är lite missvisande. Det här är ett lag som förtjänar och kan bli ännu bättre även vad gäller sina resultat. Därför tar vi för givet att hemmalaget går för vinsten här och det öppnar såklart upp matchen. Huddersfield är lite av en besvikelse men kan gynnas av att vara underdog mot ett lite sämre lag. Vi vet att de kan hota framåt.

Båda lagen göra mål spelas till svindlande 2,50 gånger pengarna hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  17:00, söndag 25/11
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.