Speltips inför Wolverhampton – Liverpool 23/1: Tung Premier League-batalj

Spelbloggare Publicerat: 23 januari 2020

Dominans i match efter match. Seger på seger. Liverpool har, precis som vanligt, ställt in siktet på en trepoängare när de besöker Wolverhampton Wanderers i torsdagens enda match från Premier League.

Annons:

22 Premier League-matcher; 21 vunna, ett kryss och noll förluster. Med det 13 poäng före Manchester City – med två matcher fler spelade. Vinnare av klubblags-VM, Champions League-slutspel som väntar och ett FA-cupäventyr som fortsätter under helgen. Där väntar Shrewsbury Town.

Inte ens en mindre reaktion verkar det bli på tal på – nollan har de hållit i sju matcher på raken, ett majestätiskt facit, och vinsterna radas upp som på löpande band. Senast värjdes Manchester United undan med 2-0 på Anfield och dessförinnan Tottenham Hotspur med 1-0 i London. Inte ens storklubbarna och de klassiska toppkonkurrenterna har förmågan att ställa till det för Jürgen Klopp och hans manskap.

Någon enkel uppgift är Wolverhampton Wanderers trots allt inte – och vi kan räkna med en hård kamp på Molineaux Stadium, om än med Liverpool som den klara favoriten. Annat kan de förstås inte vara när 21 av 22 seriematcher landat i vinster.

Det är därutöver ett “Wolves” som säckat ihop något på sistone och uttåget ur FA-cupen, som blev ett faktum efter omspel mot Manchester United, var tungt. Tillbaka i vinnartakter var de emellertid när Southampton besöktes för mindre än en vecka sedan – 0-2 vändes till 3-2 i den andra halvleken.

Indisponibla för hemmalaget är Rúben Vinagre och Willy Boly medan Diogo Jota kommer allt närmare speldugligt skick. Spelaktuell redan här? Liverpool saknar i deras tur Naby Keita, Nathaniel Clyne, James Milner och eventuellt Dejan Lovren.

Annons:

Inte släppt in mål på över en månads tid

Liverpool vägrar släppa in mål. Senast det hände var i mitten av december månad, för åtta matcher sedan. Stabiliteten har blivit deras stora signum och offensivt kan man nästintill alltid räkna med leverans. Dock – mer tajta historier på sistone, inte minst i de stora mötena.

Fem raka matcher har också innehållit max två mål och tre av dessa bara ett. Precis före årsskiftet besegrades exempelvis just “Wolves” med knappa ett mål mot noll på Anfield. En riktigt tajt historia.

Bortsett från den svängiga rock’n’roll-matchen mot Southampton senast, brukar även Wolverhampton vara inblandade i täta historier. Försvarsspelet är relativt solitt och trots hemmaplan är en defensiv inställning till kvällens match det enda tänkbara. Att bjuda upp till dans mot Liverpool slår allt som oftast fel.

Under 2,5 mål lockar starkt till över dubbla insatsen hos Betfair Sportbook.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt i matchen
Odds: 2,05
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:00, torsdag 23/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: