Speltips inför Wolverhampton – Manchester City 25/8: Solklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 23 augusti 2018

Wolverhampton ser ut att ligga illa till redan på förhand inför lördagens tidiga möte med Manchester City i Premier League.

Annons:

Det ser ut att finnas en väldigt solklar favorit inför det tidiga möte i Premier League på lördagen, ett möte som spelas mellan nykomlingarna Wolverhampton och de regerande mästarna Manchester City. Här behöver hemmalaget sannerligen utnyttja fördelen av att spela på hemmaplan för att kunna plocka poäng i matchen.

Manchester City har nämligen öppnat säsongen väldigt övertygande, med två raka vinster och totalt åtta gjorda mål framåt efter två omgångar. Det är imponerande på så många nivåer att maskinen bara fortsätter att trumma på.

Senast mot Huddersfield valde Pep Guardiola att laborera en del med spelsystemet och släppte då fram en rad nya spelare i ett spelsystem med trebackslinje. Det öppnade också för att spela två renodlade anfallare, någonting som visade sig så pass lyckat att laget vann med 6- 1 och anfallaren Sergio Aguero stod för tre av målen. Imponerande det också.

Wolverhampton har två raka utan vinst i öppningen av säsongen, men ska traditionellt vara starkare på hemmaplan. Å andra sidan är det inte just i dessa matcher som laget ska plocka sina poäng.

Dominans från första stund

Efter att förra säsongen dominerat fullkomligt i Championship har Wolverhampton sett till att stuva om en hel del i sin spelartrupp inför den här säsongen, med en rad profilstarka värvningar och ett lag som numera kan betecknas som lite av en portugisisk koloni. En spelare som Moutinho kommer bland annat att spela för klubben under säsongen, ett riktigt klassförvärv. Därmed går det inte att blunda för att laget nu har en helt annan höjd än tidigare.

På skadelistan den här gången hittar vi Ivan Cavaleiro, men också Leander Dendoncker och Matt Doherty är högst osäkra till spel.

Manchester City har ett par riktigt tunga namn på sin skadelista, men samtidigt är bredden i truppen av en sådan kaliber att det inte påverkar lagets slagkraft egentligen. Det öppnar snarare för andra spelare som också kan komma att göra det bra. Kevin De Bruyne är långtidsskadad och lämnar ett litet hål efter sig, men i övrigt är spelare som Claudio Bravo, Danila och Eliaquim Mangala fullt ersättningsbara i truppen.

Vi räknar iskallt med att gästerna tar kommandot redan inledningsvis och därmed vinner den första halvleken till 1,70 gånger pengarna hos Ladbrokes.

Annons:
  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester City vinner (första halvlek)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes
Spelstopp:  13:30, lördag 25/8
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.