Speltips inför Wolverhampton – Manchester United 19/8: Skrällkänsla

Spelbloggare Publicerat: 19 augusti 2019

Omgång nummer två i Premier League ska summeras och det på Molineaux Stadium, var en mycket nervkittlande 90-minutershistoria väntar oss.

Annons:

I premiären lyckades Manchester United, på pappret, köra över rivalen Chelsea med fyra mål mot noll och även om det är siffror man bara kan höja på hatten för, var det brutalt missvisande sådana. Kunde ha slutat helt annorlunda, men ”De röda djävlarna” var extremt kliniska och glädjande besked var att det nykomponerade mittbacksparet med svenske Victor Lindelöf Nilsson och Harry Maguire fick hålla nollan.

Är det bara fritt fram för Manchester United nu? Tveksamt, menar vi. Laget har knappast vässats på sedan fjolåret, helt tvärtom. 2019/20 behöver inte bli en succé bara för att premiären var så fasansfullt lyckad.

Wolverhampton stal en pinne från Leicester City på King Power Stadium i deras premiär, i en välutförd bortamatch. Motståndarna må haft mest boll, men extremt få målchanser släpptes till och matchen var av helt tillknäppt karaktär. Starkt resultat i ett möte mot en konkurrent som väntas slåss om samma platser, de ut i Europa.

Och årets Europa League-kvalspel har inletts på ett stabilt sätt. Armeniska Pyunik var, som väntat, en munsbit över två matcher och på dessa blev siffrorna 8-0. Dessförinnan hade Crusaders, från Nordirland, städats av med 6-1.

Hos ”Wolves” är hela truppen intakt, frisk och hel. Manchester United saknar enbart Eric Bailly samt Alexis Sanchez. Kan ställa ut deras bästa möjliga startelvor således.

”Wolves” plusspelas

Undertecknad har tryckt på det i tidigare speltips och analyser; att årets Wolverhampton är mycket spännande. De har värvat smart. Har kvar succétränaren Nuno Espírito Santo. Ska vara uppe och nosa på topp sex.

Här premiärspelar Wolverhampton på Molineaux Stadium och det blir att rivstarta direkt. Chanserna till ett bra resultat på nytt ska betraktas som stora.

Manchester United kan fortfarande leva en hel del på deras namn och vann alltså premiären med hela 4-0. Men hur bra är årets United? Inte särskilt, utifrån vad som kan krävas samt önskas av en klubb av deras storlek. Att en spelare som Scott McTominay är tänkt som startspelare talar väl sitt klara språk?

Ser det här som helt öppet, nära på femtio-femtio. När bortalaget då får axla ett stort favoritskap, blir det enkelt att ta sida åt andra hållet.

Wolverhampton tas med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om det slutar lika – till fina 1,89x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 19/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.