Speltips inför Wolverhampton – Norwich 23/2: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 20 februari 2020

Det skriker knappast målfest om söndagens Premier League-batalj Wolverhampton Wanderers och Norwich City emellan. Valet av speltips blir således rätt uppenbart.

  Spela under 2,5 mål till oddset 1,99!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europajagande Wolves mot överlevnadskämpande Norwich. Tre tunga poäng står på spel från Molineaux Stadium.

26 omgångar och 18 poäng är inget facit som räcker till kontrakt, men Norwich City visar ändå upp tendenser på att det faktiskt håller på – alternativt kan – vända. Ganska starka sådana, till och med.

Som närmast kommer de från en karaktärsstärkande insats mot Liverpool, fastän det slutade i en 0-1-förlust, och innan dess fick de med sig en poäng i bortamötet mot Newcastle United för att innan dess, på resande fot, ha skickat ut Burnley ur FA-cupen. Egentligen sett relativt bra ut sedan precis före årsskiftet.

Med andra ord – visst kan Norwich bli en tuff nöt att knäcka för Wolverhampton Wanderers? Tuffare än vad spelbolagen vill ge sken av.

Wolves är för all del solida, svårspelade och har känn på Europa. Med lite flax kan det till och med räcka ut i Champions League. Problemet har dock varit att hålla segerfrekvensen uppe, något för många matcher har slutat oavgjort och under perioder har målskörden varit för snål.

Proppen åkte dock ur när Espanyol i veckans EL-slutspel krossades med 4-0 – en match som följde upp mållösa diton mot Manchester United samt Leicester City.

Här är Rúben Vinagre det enda tveksamma kortet för Wolves medan Norwich har långtidsskadade Timm Klose indisponibel samt Sam Byram som kanske-listad.

Annons:

Hållit nollan i tre matcher

Ett bottenlag som Norwich har varken kvaliteten eller självförtroendet att pusha upp positionerna i en match på Molineaux Stadium, mot ett kompetent Wolverhampton. Kommer mest sannolikt försöka driva ner tempot och täppa till ytor bäst de kan.

Och Wolves är normalt inget lag som kör över deras motståndare hur som helst, bortse från veckans Europa League, och är snarare mer stabila i deras prestationer samt försvarsspel. Hit kommer de med tre nollor efter varandra, två av matcherna med utfallen 0-0.

Norwich släppte bara in ett mål mot Liverpool och höll nollan i kryssmötet mot Newcastle dessförinnan. Har formen likväl som kapaciteten att hålla det här tätt in i det sista?

Summa summarum? Målsnålt!

Under 2,5 mål spelas till precis under dubbla insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,99
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 23/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: