Speltips inför Wolverhampton – Tottenham 15/12: Galna odds!

Spelbloggare Publicerat: 15 december 2019

Det är onekligen ett alldeles för stort favoritskap som Tottenham Hotspur tilldelats när de tar sitt pick och pack till Molineaux Stadium för att ställas mot ett fantastiskt kompetent och ofta underskattat Wolverhampton Wanderers.

Annons:

Vilken utsökt Premier League-söndag vi har att se fram emot, eller hur?

Wolverhampton mot Tottenham är bara en av de tungviktsmatcher som väntar. Två klubbar som är, vill och ska vara med och slåss om Europaplatserna och kanske eventuellt också de ut i Champions League.

Inför omgången, med speltipset skrivet såväl som publicerat före lördagens matcher, handlar det om sexan mot sjuan – och med försvinnande kort avstånd till de närmaste platserna ovanför. Riktigt tunga poäng på spel.

Tidigare i veckan spelade “Spurs” en betydelselös Champions League-match – slutspelet är redan klart – borta mot Bayern München och föll då med 1-3. Långtifrån den bästa möjliga startelvan som presenterades. Laget har under José Mourinho fått ett lyft, utan att det för den delen sett supertryggt ut. Sedan dess har de bland annat fallit borta mot Manchester United.

Wolverhampton krossade Besiktas i veckans Europa League med fyra mål mot noll och är – var redan innan – där slutspelsklara. De har alltid oerhört svårspelade, förlorar anmärkningsvärt sällan och hittas alltså ovanför Tottenham i Premier League-tabellen. Det är värt att ta med sig till analysen inför matchen.

Annons:

”Wolves” extremt svårspelade

Hur skevt nedplitade är inte rådande odds? Tottenham är alltså presenterade som klara favoriter på Molinaux Stadium. Vi ställer oss frågande till om de överhuvudtaget ska betraktas som just det – favoriter.

Man ska aldrig underskatta Wolverhampton, så extremt svårspelade som de är. Kryssat lite osunt ofta, men å andra sidan bara förlorat två av 16 Premier League-matcher – näst minst i serien tillsammans med Leicester City. Sammantaget nio i följd utan torsk nu. 4-0-kross av Besiktas i veckan.

Att Tottenham fått ett resultatmässigt lyft under José Mourinho är alldeles uppenbart, men hur länge kommer effekten hålla i sig – och kanske har vi redan fått se tendenser åt andra hållet? Veckans CL-match finns det inte mycket att snacka om angående, dessförinnan brutala vinst med 5-0 över Burnley – men det följde den där torsken mot Manchester United. Lika tuff match nu.

Kvar som skadade hos “Spurs” är Hugo Lloris, Erik Lamela, Michel Vorm och Ben Davies. Osäkert runt Harry Winks samt Tanguy Ndombele. “Wolves” har Willy Boly och Morgan Gibbs-White out.

Valet av sida är helt uppenbart och vi spelar Wolverhampton +0,25 mål (asian handicap) till oddset 1,95. Gäller då är halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton Wanderers +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 15/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: