Speltips inför Wolverhampton – West Ham 4/12: Ångestmöte

Simon Pålsson Publicerat: 4 december 2019

West Ham United tog en välbehövlig trepoängare senast och hoppas nu ta nya viktiga poäng borta mot Wolverhampton i Premier League.

Annons:

Premier League dukar upp en mitt i veckan-omgång och för oss som gärna tillbringar kvällarna i tv-soffan framför toppfotboll från Europa vore det onödigt att klaga. En match som sticker ut på förhand spelas mellan Wolverhampton och West Ham.

Det var många som trodde att Manuel Pellegrini hängde löst på jobbet som manager för West Ham, men efter vinsten mot Chelsea i helgens Londonderby har han vunnit sig själv lite mer tid. Det är fortfarande så att han troligen hänger väldigt löst dock.

Som det ser ut i tabellen har man inte mer än fyra poäng ner till nedflyttningsplatserna, men en vinst skulle göra att man plötsligt klättrar snabbt i tabellen. Det är faktiskt samma poäng upp till Tottenham Hotspur på femteplatsen. Det säger en hel del om skiktningen i denna tabell.

Wolverhampton då?Jo, laget ligger på samma poäng som Tottenham Hotspur, men har ändå misslyckats med att bygga vidare på sin fina trend från förra året. 8 (!) gånger har man kryssat under inledningen på säsongen och det är givet att man inte är fullt så starka i offensiven den här säsongen. Målskillnaden på +2 säger en hel del om just det.

Senast fick man dessutom bara 1-1 hemma mot Sheffield United, som snart är ikapp och förbi i tabellen.

Annons:

Rotation i hemmalaget?

Willy Boly har missat de senaste matcherna på grund av en skada och kommer inte att spela den här matchen heller. Det råder ingen tvekan om att det är ett stort avbräck för ett lag som inte har världens största bredd. Men om vi bara ser till startelvan är den fortsatt väldigt stark. Det är i princip exakt den här startelvan som dominerade så sent som förra säsongen.

Här kan vi också notera att en viss Romain Saiss är tillbaka i laget efter sin avstängning senast. Däremot råder viss osäkerhet kring Morgan Gibbs-Whie och Ryan Bennett som båda dras med skador.

Det kan också vara värt att notera det faktum att Wolverhampton alltså inte gjorde några byten alls i förra matchen mot Sheffield United. Det är med andra ord ett lag med lite lätt slitna spelare – som kanske roterar – som nu tar sig an West Ham.

I bortalaget är – hör och häpna – en viss Jack Wilshere skadad. Vid sin sida på läktaren kommer han att ha den skadade målvakten Lukasz Fabianski och Manuel Lanzini. Michail Antonio hoppas kunna spela, men det är oklart om han är redo igen.

Efter sin starka match senast tror vi att West Ham bygger vidare på den positiva trenden.

X2 spelas till 2,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, tisdag 3/12
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons:

Annons: