Speltips Leeds – Aston Villa 27/2: Hemmafördel

Simon Pålsson Publicerat: 27 februari 2021

Leeds United har chansen att gå förbi Aston Villa i tabellen om man vinner lördagens möte i Premier League den 27 februari 2021.

Leeds United - Aston Villa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har hetat sedan starten på säsongen att det är Aston Villa som är det stora utropstecknet i den engelska högstaligan Premier League och baserat på tabellen har det varit ett påstående som varit ganska enkelt att backa upp.

Men efter en sämre trend på slutet, med tre förluster på sina sex senaste matcher, kan vi konstatera att Aston Villa kanske inte riktigt är samma outsider som man var för några månader sedan.

I tabellen har man fortfarande två matcher färre spelade än övriga lag och därmed en buffert som gör att man skulle kunna äta ikapp avståndet upp till Europaplatserna. Men då behöver man också utnyttja sina matcher till att vinna och det sker inte lika ofta längre.

Ett annat lag som i perioder beskrivits som ett succélag är Leeds United, som däremot är en poäng bakom och har två matcher fler spelade. Om man skulle vinna här går Leeds United med säkerhet om Aston Villa – åtminstone tillfälligt.

Vi vet också att Leeds United är i bra slag efter vinsten mot Southampton senast och man vann även borta mot Aston Villa i höstas. Den matchen slutade 3-0 till Leeds United.

Odds på Leeds United

Leeds United har sin vana trogen ett antal tunga spelare borta med skador inför den här matchen, även om det mestadels rör sig om tapp som man nu har lärt sig att leva med då det är spelare som inte varit tillgängliga på ett tag.

Robin Koch, Gaetano Berardi, Ian Povea-Ocampo, Rodrigo och Kalvin Phillipps kommer inte att kunna spela mötet med Aston Villa, samtidigt som Adam Forshaw fortsatt är borta från spel. Jamie Schakleton och Mateusz Klich är också osäkra.

Det som verkligen oroar för bortalaget är att Jack Grealish känns tveksam till spel. Enligt rapporter har flertalet spelare i laget tagit ut honom från sina lag på Fantasy Football, och det kan, bisarrt nog, innebära att han är mer skadad än vad Aston Villa meddelar utåt. Det är sannerligen en ny värld när sådant spelar in.

Kortney Hause, Matthew Cash och Wesley kommer inte heller att kunna spela matchen.

Leeds United draw no bet spelas till 1,68 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leeds United draw no bet
Odds: 1,68
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:30, lördag 27 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo