Speltips Leeds – Brentford 22/1: Formstarka gäster

Axel Sjödin Publicerat: 21 januari 2023

Ett Leeds som halkar allt närmare bottenstriden ställs mot ett formstarkt Brentford under söndagen.

Leeds - Brentford

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Säsongen som inleddes så starkt för Leeds del ser återigen ut att luta mot en bottenstrid framåt våren. Annat är läget för Brentford som fortsätter att göra succé sedan de kom upp från Championship, den beryktat tuffa andrasäsongen har hittills varit ännu starkare än deras fantastiska första säsong då Brentford fortsätter att kamma hem trepoängare.

Få tränare har sett så bedrövade ut som Jesse Marsch över att gång på gång misslyckas med att uppnå önskade resultat och det börjar onekligen se mörkare ut för Leeds del. De har nu fem raka matcher utan vinst och åkte återigen på en förlust i den senaste omgången då de gästade Villa Park och mötte ett formstarkt Aston Villa.

De har i alla fall lyckats plocka poäng borta mot Newcastle och hemma mot West Ham sedan ligan drog igång igen, men vinsterna uteblir fortfarande. Leeds visar med jämna mellanrum prov på en underhållande och attraktiv fotboll, men det räcker inte riktigt till då de bara ligger två poäng ovanför lagen under strecket.

På Elland Road så har de i alla fall en godkänd poängskörd som de hoppas kunna förbättra på söndag, men med tanke på Brentfords resultat på senaste så lär det inte bli lätt.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentfords resultat under senare tid imponerar

Uppstickarklubben från London är nu obesegrade i sju raka matcher i en väldigt imponerande svit. Under nämnd svit så har de dessutom lyckats besegra Manchester City och Etihad och Liverpool i början av året. Med tre raka segrar i ryggen så kliver de nu in på Elland Road i jakt på Europaplaceringar.

Att de på ett bekvämt vis har lyckats slå lag inblandade i bottenstriden tyder också på en stabilitet i spelet och kommer att vara väldigt viktigt när poängen är färdigräknade i vår. Både West Ham och Bournemouth slogs rutinmässigt och även om Leeds känns snäppet vassare så har Brentfords insatser varit väldigt övertygande på senare tid.

För mig så är det smått obegripligt att Leeds ses som favoriter här, även om det mycket väl kan bli en jämn match. Den raka tvåan är väldigt lockande, men vi väljer det något säkrare alternativet och kör på att Brentford vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 2.10 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brentford – Draw no bet
Odds: 2.10
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00, söndag 22 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: