Speltips Leeds – Fulham 19/9: Nykomlingsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 17 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Leeds United mot Fulham är ett klassiskt möte, men likväl ett möte mellan två nykomlingar i Premier League den 19 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premier League öppnades inte på bästa sätt för varken Leeds United eller Fulham, som klev in i den här säsongen som nykomlingar efter att ha tagit sig upp från Championship. Leeds United imponerade mest under förra säsongen, men Fulham såg med en stark spurt till att komma upp till finrummet igen.

På pappret är Leeds United därmed det hetare laget, och spelbolagen håller hemmalaget som enormt klara favoriter inför den här matchen. Det får ses lite som ett nyckelmöte för båda lagen eftersom man alltså förlorade premiären båda två.

Leeds United tappade till 4-3 borta mot Liverpool i en riktig hawaiitillställning direkt i Premier League, och Fulham hade inte en chans hemma mot Arsenal. Där förlorade laget med hela 3-0 i det som var säsongens första match i hela Premier League.

Förra året vann lagen respektive hemmamöte, och kanske är det en fingervisning om vad som väntar. Vad vi vet är också att båda mötena blev målrika (3-0, 2-1) och att det kanske kan ge oss någonting att gå på här.

Målspel i Premier League

Liam Cooper kunde inte spela veckans match i Ligacupen och det gjorde att man i hemmalaget fick formera ett lite annorlunda mittbackspar. Nu ser det ut som att Marcelo Bielsa även inför den här matchen får satsa på det mittbacksparet, eftersom den så viktige mittbacken inte är fullt återställd. Det återstår att se om han kan spela ändå.

I bortalaget finns det inga tapp och det gör att man nu formerar ett starkt lag här. Efter förlusten senast, en inte särskilt meriterande sådan, tror jag att Fulham är redo att ta revansch. Men det är ingen enkel match som väntar för Scott Parker.

Kenny Tete och Alphonse Areola anslöt till laget under sommaren och gjorde sina debuter först i veckans cupspel. Nu är det troligen dags att spela även i Premier League.

Här kan vi inte se annat än att båda lagen ser det som ett ypperligt tillfälle att plocka tre poäng, och ett offensivt spel känns på sin plats.

Över 2,5 mål spelas till 1,94 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,94
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 19 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: