Speltips Leeds – Liverpool 12/9: Rasim rekar!

Rasim Reiz Publicerat: 12 september 2021

Under söndagen hittar vi en riktigt trevlig match när Leeds och Liverpool drabbar samman.

Leeds - Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en hel del fokus på det som hände i Sydamerika när Brasilien-Argentina spelade och matchen avbröts av deras Hälsomyndighet för att flera av spelarna brutit mot restriktioner efter inresa från Storbritannien. Ska inte fördjupa mig i det men låt oss säga att det är en stor parodi allt. Nu får inte Alisson, Fabinho, Firmino, Raphinha mfl i Premier League delta för att FIFA ska dela ut straff i efterhand. Som sagt, ett skämt allt.

Liverpool har fått en bra start på säsongen med två vinster, en oavgjord mot Chelsea. Spelet har sett stundtals riktigt bra ut och jag är övertygad att man kommer vara med där uppe i toppen och slåss om titeln efter fjolårets dipp i ligan. Det enda som oroar är bredden på truppen på vissa positioner och det ska bli intressant att se hur Klopp formerar elvan när man har en hel del spelare borta.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kämpig start för Leeds

Leeds har inte fått den inledningen man hoppades på i Premier League under Bielsas andra säsong som tränare. Man har inte vunnit än och man har släppt in flest mål i ligan. Hela fem stycken kom i premiären mot Manchester United och det mot sin bittra rival. Man tog endast en poäng mot Burnley i senaste omgången och det var nog bra för Leeds att få lite andrum efter den knackiga inledningen första tre matcherna.

Jag tror vi får se en öppen match som vanligt när Leeds är i farten och vi såg hur United sårade Leeds när man stod så högt upp med backlinjen och om Bielsa har tagit lärdom från det återstå att se. Liverpool kommer ligga högt i sin press stundtals men framförallt kommer man kunna ställa om med sina starka kontringsspelare framåt och det kan fälla avgörandet. För Leeds är det här en väldigt viktig match då man måste börja vinna matcher om inte det ska börja ropas kris i klubben.

Ser vi på spelmarknaden är Liverpool favoriter och ska vara det också, och jag kommer hålla mig till Liverpool den här matchen då oddset ändå är tillräckligt bra för en Liverpool vinst.

Liverpool till 1,80 spelas till trevliga 1,80 hos ComeOn!

Trevlig söndag!

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 17:30
TV:  viaplay logo
Stream: viaplay logo

Jämför odds: