Speltips Leeds – Manchester United 20/2: Pressat bortalag

Axel Sjödin Publicerat: 20 februari 2022

Manchester United besöker Elland Road i hopp om att kunna stärka sitt grepp om fjärdeplatsen när de möter Leeds.

Leeds - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den högintressanta striden om fjärdeplatsen fortsätter och efter en vinst tidigare i veckan så är det Manchester United som numera är i förarsätet. Det är dock fortsatt väldigt jämnt i klungan bakom topp tre och även om Tottenham inte längre är ett lika stort hot så har Arsenal fortfarande tre färre spelade matcher och är bara fyra poäng bakom.

Ralf Rangnicks Manchester United är med andra ord pressat att fortsätta vinna då deras ledning är väldigt skör. Att rada upp vinster är något som The Red Devils har haft svårt med under säsongen dock.

Matchen mot Brighton i tisdags var ett bra exempel på var Manchester United har haft problem under säsongen, trots att de vann matchen. Brighton var det klart bättre laget i första halvlek och borde nog ha gått in i halvtidsvila med en ledning. United var dock det laget som tog ledningen tidigt i andra genom individuell briljans från Cristiano Ronaldo och då Brightons Lewis Dunk bara ett par minuter senare blev utvisad var matchen i stort sett över.

De har svårt att kontrollera matcher och Rangnick verkar inte ha ett särskilt stort förtroende bland varken spelare eller media. Deras möte mot Atlético Madrid på onsdag kan bli viktigt för ett lag som påstås ha sprickor i sig och då Atleti själv har en hel del problem så kommer det blir intressant att följa.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds går in i en tuff period

Hemmalaget lyckades för några veckor sedan skaffa sig lite andrum i bottenstriden genom två raka vinster mot Burnley och West Ham. Sedan dess har det dock varit tre raka matcher utan vinst och förra helgen fick de se sig besegrade av Everton med 0-3.

Leeds ställs nu inför en tuff period i spelschemat där de möter Manchester United, Liverpool, Tottenham och Leicester inom loppet av ett par veckor. Därmed är det mycket möjligt att Leeds återigen blir indragna i bottenstriden.

I vanliga ordning så har Marcelo Bielsas Leeds fortsatt skadeproblem och saknar ett flertal spelare. Patrick Bamford, Kalvin Philips, Liam Cooper, Stuart Dallas och Junior Firpo har alla skadeproblem, även om den sistnämnda mycket väl kan ha återhämtat sig inför söndagens drabbning.

Leeds är svårlästa i nuläget då den fina insatsen mot Aston Villa följdes av en plattmatch mot Everton. Båda lagen har iallafall offensiv kvalitet och för 1.60 hos 888sport spelar vi på att båda lagen gör mål.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.60
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: