Speltips Leeds – Norwich 13/3: Ångestladdad sexpoängare

Axel Sjödin Publicerat: 13 mars 2022

Ett livsviktiga bottenmöte väntar då Leeds ställs mot Norwich på Elland Road under söndagseftermiddagen.

Leeds - Norwich

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den ångestladdade bottenstriden fortsätter och här möts två lag i fritt fall med väldigt mycket rött i sina resultatrader. Leeds har nu förlorat sex raka matcher varav de inte ens har fått in ett mål i fem av dessa. Tabelljumbon Norwich har i sin tur förlorat de senaste fem och behöver desperat poäng ifall de ska ha en chans att klara sig kvar.

Efter 0-6 mot Liverpool och 0-4 mot Tottenham som avslutning på februari så fick det räcka för Marcelo Bielsas del i Leeds. Argentinaren som ledde dem till framgångar under förra säsongen ersattes av Jesse Marsch som hittills inte har haft några vidare framgångar.

Under Marschs två första matcher mot Leicester och Aston Villa så har de förlorat båda och har fortfarande inte lagt mål. Patrick Bamford var i alla fall tillgänglig för att bytas in i matchen och kanske kan hans återvändo från skadan ge Leeds offensiv en skjuts framöver.

De har fortfarande en del nyckelspelare borta i form av Liam Cooper och Kalvin Phillips samtidigt som Junior Firpo fick bäras ut på bår under matchen mot Aston Villa senast. Resultaten måste komma direkt dock och Marsch har kniven mot strupen här då de möter tabelljumbon.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norwich har ödesmatcher framför sig

Även Norwich behöver gå för segern om de ska ha en chans att ta ikapp det fem poäng stora försprånget upp till Everton på säker mark. Spelet har dock varit allt annat än förtroendeingivande på senaste och det blir alltmer tydligt att Norwich inte riktigt håller nivån för att klara sig kvar i högstaligan.

De hade en liten svit under januari där de tog sju poäng på tre matcher, men sedan dess har det varit idel förluster och det är svårt att se någon ljusning för Norwich i dagsläget. De tre kommande matcherna lär spela en väldigt viktig roll i Norwichs chanser att klara sig kvar.

Först möter de ett krisande Leeds innan det är dags för Brighton som också har en fem matcher lång förlustsvit. Sedan väntar Burnley och det är i dessa tre matcher som Norwich måste börja plocka poäng.

Leeds är klara favoriter hos spelbolagen inför söndagen, men det säger nog mer om Norwich än om Leeds i nuläget. Inget av lagen har imponerat i försvarsspelet direkt, men med de offensiva problem som båda har haft så får man ändå säga att underspelet är lockande för de 2.16 gånger pengarna som Campobet erbjuder.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.16
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: