Speltips Leeds – Wolverhampton 19/10: Måndagsfotboll

Spelbloggare Publicerat: 19 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vi rekar med odds, betting och speltips inför måndagens möte mellan Leeds och Wolves i Premier League den 19 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vi får se om Leeds kan hålla uppe sin fina form mot Wolverhampton. Nykomlingen har inlett säsongen på ett väldigt fint sätt och går in i kvällsmötet som knappa favoriter.

Sju poäng efter fyra matcher där man redan betat av matcher mot både Liverpool och Manchester City är inget dåligt facit alls. Spelet såhär långt har sett väldigt fint ut och man kommer senast från ett kryss hemma mot Manchester City i en mycket välspelad match.

De var även mycket nära att lyckas spela lika med Liverpool i öppningsmatchen, men fick se Liverpool ta ledningen med 4-3 i slutminuterna via straff. Wolverhampton hemma blir heller ingen lätt uppgift även om Wolves inlett säsongen lite skakigt.

Wolves som slutade sjua förra säsongen går in med ambitionen att nå Champion’s League i år och vi får se var de landar så fort tabellen börjar stabilisera sig något. Hittills har de två vinster och två förluster, nu senast en 1-0 vinst mot Fulham hemma.

Dessförinnan åkte de på en 0-4 förlust borta mot West Ham, så det är svårt att säga var man har laget i nuläget och vilket Wolves som kommer dyka upp på Elland Road på måndagskvällen.

Hemmalaget har inför mötet skador en del skador på bland annat Gaetano Berardi samtidigt som Liam Cooper och Diego Llorente är tveksamma till spel. Skadeläget är dock nästan oförändrat från matchen mot City tidigare. I Wolves är Jonny och Marçal borta.

Mycket mål både framåt och bakåt hittills för Leeds

Hemmalagets både öppningsmatcher på säsongen slutade 4-3, varav en var en förlust mot Liverpool och den andra en vinst mot Fulham. Trots att de två senaste matcherna kanske inte var lika målrika så har det ändå sammanlagt blivit en hel del mål när Leeds spelar fotboll såhär långt.

Trots en 1-0 vinst hemma senast för Wolverhampton har även de haft en del mål i sina matcher hittills, främst insläppta dock, med förlusten mot West Ham som tidigare nämnts och deras förlust mot Manchester City med 1-3.

Båda lagen har intressant nog haft snarlikt motstånd såhär långt så att de ligger nära varandra poängmässigt betyder kanske mer än vad det vanligtvis gör såhär tidigt på säsongen.

Därmed känns det svårt att motivera att något av lagen skulle vara i klart bättre form än det andra och således fokuserar vi istället på andra spel. Det känns som bra värde i ett BLGM-spel även här då det varit en hel del mål i båda lagens matcher. För 1.83 hos Betfair är det klart spelvärt.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få upp till 100 kronor riskfritt!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,83
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, måndag 19 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: