Speltips Leicester – Brighton 23/1: Svårslagna

Axel Sjödin Publicerat: 23 januari 2022

Ett intressant möte från tabellens mitt väntar då Leicester ställs mot Brighton under söndagseftermiddagen.

Leicester - Brighton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicesters haltande säsong fortsätter och Brighton är fortfarande över dem i tabellen då de möts under inledningen till säsongens andra hälft. Leicester har dock varit ett av de lagen som har varit hårdast drabbade av COVID-19 och har således ett par matcher mindre spelade en lagen runt sig, vilket kan ge dem en möjlighet att klättra upp på den övre tabellhalvan snart.

Men detta är uppenbart inte Leicesters säsong, något vi återigen fick påminnas om i onsdags då de mötte Tottenham i ligaspelet hemma på King Power Stadium. De höll på att gå mot en imponerande vinst mot Spurs – vilket hade varit deras första förlust under Antonio Conte – men gästerna lyckades genom två mål till tilläggstid i den 95:e och 97:e minuten vände ett 1-2-underläge till vinst.

Det var ett oerhört dramatiskt och bittert avslut på matchen för Leicesters del. Vinsten mot Liverpool gav dem kanske lite hopp om att kunna rädda säsongen, men deras momentum försvann lika snabbt som det dök upp.

Nu väntar ett tufft spelschema framöver mot både Liverpool och West Ham så Brighton är förmodligen deras bästa chans till att plocka poäng ett tag framöver. Då de fortsatt har en rejäl skadelista samt Kelechi Iheanacho och Wilfred Ndidi borta på grund av AFCON så är de inte heller särskilt väl rustade för att påbörja någon klättring i tabellen i nuläget.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brighton är inte en lätt nöt att knäcka

Gästerna som hade en briljant öppning på säsongen verkar ha hittat tillbaka till sin fina form på senaste. De hade en svacka framåt senhösten och började som väntat att dala ner i tabellen, men den senaste månaden har de visat prov på att det långt ifrån var någon slump som gjorde att de överraskade alla under säsongsinledningen.

De är nu obesegrade i sina fem senaste matcher med vinster mot Brentford och Everton samt två kryss mot Chelsea i ligaspelet. Förutom att grusa Chelseas titelambitioner så har de även hunnit med att avancera i FA-cupen då de besegrade West Brom tidigare i januari.

Formen är det med andra ord inget fel på och Brighton har visat sig vara en tuff nöt att knäcka under säsongen då de bara har fyra förluster totalt, något som endast lagen i topp tre slår.

Samtidigt så har Brighton heller knappast radat upp vinster heller, de har kryssat över hälften av sina matcher hittills och mycket pekar på ett kryss med få mål även nu på söndag. Vi spelar därmed på oavgjort resultat för 3.35 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3.35
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: