Speltips Leicester – Fulham 3/1: Spännande match

Axel Sjödin Publicerat: 3 januari 2023

Leicester ställs mot ett Fulham som har studsat tillbaka och fortsatt utmanar högt upp i tabellen.

Leicester - Fulham

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det har varit väldigt skilda säsonger för båda dessa lag, då Fulham har överträffat förväntningarna rejält medan Leicester har behövt kämpa sig upp från botten efter en bedrövlig säsongsinledning.

Leicester har dock lyckats vända den negativa trenden och är åtminstone på någorlunda säkert avstånd från bottenstriden när vi nu vänder blad inför 2023. Sedan återstarten efter VM-uppehållet så har Leicester däremot inte haft det särskilt lätt. De har ställts mot både Newcastle och Liverpool där de har fått lämna båda mötena tomhänta, men bör ha en bättre chans när Fulham gästar King Power Stadium.

Det lär nog också vara bittert i efterhand att de inte fick med sig poäng mot Liverpool. Motståndarna skapade förvisso många chanser, men fick egentligen aldrig hål på Leicester. Istället så var det Leicester Wout Faes som stod för två (!) väldigt snöpliga självmål och stackaren hade inte en bra dag på jobbet.

Leicester hade väldiga defensiva problem tidigare under hösten, vilket de såg ut att ha åtgärdat. Men fem insläppta på deras två senaste matcher gör ändå att det finns lite frågetecken där.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham spelar framåtlutad fotboll

Gästande Fulham har Aleksandr Mitrovic tillbaka och är åter i farten med att plocka på sig trepoängare. Sedan uppstarten efter VM så har de vunnit båda sina matcher då de ställts mot Crystal Palace borta och Southampton hemma.

Crystal Palace-matchen präglades förvisso av dubbla röda kort för motståndarna, men två raka vinster är alltid två raka vinster, även om det också krävdes ett avgörande mål i den 88:e minuten för att separera Fulham från tabelljumbon Southampton i lördags.

De har i alla fall klarat sig långt över förväntan hittills och att de ligger på plats sju i tabellen i januari är mäkta imponerande. Det lyckas dessutom spela en underhållande och framåtlutad fotboll med Mitrovic i spetsen, vilket gör det svårt att inte sympatisera med laget.

Överspelet har suttit i 14 av Fulhams 15 senaste matcher och även om Leicester lyckades spika igen i sex raka ligamatcher innan uppehållet så tycker jag att oddsen på 1.75 hos Bet365 är lockande för överspelet här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 3 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: