Speltips Leicester – Manchester City 3/4: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 3 april 2021

Leicester City mot Manchester City kan bli lördagens bästa match från engelska Premier League. Vi rekar odds den 3 april 2021.

Leicester City - Manchester City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog vore det konstigt om man inte hade höga förhoppningar och förväntningar inför mötet mellan Leicester City och Manchester City i Premier League denna lördag.

Det har funnits en tendens med lite avslagna toppmatcher i den engelska fotbollen den här säsongen, men nu är känslan att förutsättningarna är perfekta inför det här specifika mötet.

Leicester City har en fin form, går för att ta sig till Champions League nästa säsong och kan framför allt rikta fullt fokus på Premier League. Det må vänta en semifinal i FA-cupen vad det lider, men det spelar ingen roll här och nu.

Men konstigt vore det om Manchester City hade det i sig att bibehålla fullt fokus på Premier League då man i veckan ska spela kvartsfinal i Champions League, och då man fortfarande har en god chans att vinna fyran i år. Ligacupen, Premier League, Champions League och FA-cupen är fortfarande möjliga.

Ett landslagsuppehåll gör det alltid lite intressant att se var vi har lagen, men förväntningarna är höga inför det här mötet.

Dagens bästa speltips

En stor skillnad mellan lagen inför den här avsparken är att Leicester City har flera tongivande spelare borta eller potentiellt borta, att jämföra med Manchester City vars situation i laget är klart bättre än så.

En del handlar om huruvida man kommer att låta Sergio Aguero spela en avgörande roll under den sista våren som anfallaren har i klubben. Men det mesta pekar ändå på att han inte spelar i den här matchen – åtminstone inte från start.

I övrigt ska sägas att Pep Guardiola kan laborera precis hur han vill med laget eftersom det inte finns några skador eller avstängningar. Alls. Som om Manchester City inte hade nog med fördelar och nog med övertag på Leicester City inför den här matchen.

Om det vill sig illa får hemmalaget Leicester City klara sig utan James Maddison och Ricardo Pereira, och det är inte tapp som gör laget bättre. Harve Barnes, James Justin, Wes Morgan och Gengiz Under är mer självklara delar av frånvarolistan för Leicester City.

I veckan som kommer väntar Champions League och kanske talar det för att Leicester City kan skrälla här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,95
Bolag: Hajper
Spelstopp: 18:30, lördag 3 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo