Speltips Leicester – Manchester United 26/7: Huvudmatchen

Simon Pålsson Publicerat: 25 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är huvudmatchen på söndagen mellan Leicester City och Manchester United i Premier League. Den saken är säker den 26 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går inte att kalla den här matchen någonting annat än huvudmatchen av alla europeiska toppmatcher som spelas under söndagen. Det är nämligen vinna eller försvinna för både Leicester City och Manchester United.

Det som ligger i potten är en plats till Champions League, där det bakom topplagen alltså bara finns ett par platser kvar. Chelsea är med i striden och kommer att ställa kravet på övriga två lag att faktiskt vinna eller ta poäng i sin sista match.

Som läget är i tabellen måste Leicester City ta fler poäng än Manchester United för att helt säkert gå till Champions League. Alltså med andra ord vinna sin match. Det gör att hemmalaget rimligen spelar en offensiv fotboll här.

Manchester United däremot kan nöja sig med att knipa en poäng, men med så mycket offensiv kraft lär man allra helst vinna matchen för att därigenom ge sig själva lite marginal.

Ett målspel hämtas

Leicester City har haft stora problem med skador under slutet på säsongen och inte ser det väsentligt bättre ut inför den här matchen. Snarare är läget ännu tuffare med tanke på att laget dessutom får klara sig utan den turkiske mittbacken Caglar Soyuncu, som är en viktig pjäs längst bak.

Men tidigare skador på Ricardo Pereira, Daniel Amartey, Ben Chilwell och såklart james Maddison gör att man får stuva om i laget, och allra främst kommer det här att få effekter på backlinjen som nu kan bli någonting helt annat än vad Brendan Rodgers vanligtvis spelar med. Det är en stor fördel för gästerna.

I bortalaget är desstuom skadeläget bra, sånär som på försvararna Phil Jones och Eric Bailly. Det ser också ut som att Luke Shaw avstår matchen, medan Axel Tuanzebe varit borta ett tag. Det är däremot inget spleare som hade varit aktuell för spel. Aaron Wan-Bissaka lär återvända till startelvan nu när allt ska komma att avgöras.

Över 2,5 mål spelas till 1,90 gånger krämen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan..

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: bet365
Spelstopp: 17:00, söndag 26 juli 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream:  viaplay logo