Speltips Leicester – Norwich 1/1: UPPSKJUTEN

Martin Efvergren Publicerat: 31 december 2021

Matchen mellan Leicester och Norwich är uppskjuten och nedan speltips är således inte inte längre aktuellt

Leicester – Norwich

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det var en smått heroisk insats som Leicester City svarade för när man knäckte Liverpool i tisdags. Man blev ordentligt tillbakatryckta från start och när Salah fixade en straff var uppförsbacken brant. Men Schmeichel räddade straffen och utifrån fick Leicester energi som räckte ända till en 1-0-seger efter att Lookman gjort matchens enda mål i andra halvlek.

Det var förstås en väldigt viktig seger för Brendan Rodgers och hans Leicester som prövats ganska hårt den här hösten. Man har inte riktigt levt upp till förväntningarna och den här insatsen var en sådan som skulle kunna vända en säsong.

Nu tar man emot ett Norwich som har haft det än mycket tuffare den här säsongen. I tisdags hade man inte mycket att sätta emot när man föll med 3-0 borta mot Crystal Palace. Det var lagets femte raka förlust och tillika match där man inte lyckats göra mål.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Intensivt Leicester från start

Norwich har bara tagit 10 poäng på 19 matcher och ligger därmed sist i Premier League. Tränarskiftet från Daniel Farke till Dean Smith ser bara ut att ha givit en mycket kortvarig positiv effekt och läget ser nu nattsvart ut.

En delförklaring till den senaste tidens svaga resultat är skadeläget. Framförallt har Grant Hanleys skadefrånvaro varit ett stort avbräck. Därutöver har man tio spelare som ser ut att missa den här matchen.

Leicester har också de en hel del avbräck men Rodgers förfogar över en betydligt bättre bredd än kollega Smith. Bland andra lär Evans, Soyuncu, Daka, och Barnes saknas. Därtill är det frågetecken kring Vardy och Maddison.

Det mesta talar förstås till Leicesters fördel här och man gäller också som klara favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger endast omkring 1.43 gånger insatsen.

Leicester lär ha fått en rejäl boost efter segern mot Liverpool och jag tror att man kommer komma ut intensivt och offensivt här. Norwich har gått till halvtidsvila med 2-0-underläge i sina två senaste matcher. Sammantaget gör detta att jag finner bäst spelvärde i att Leicester leder i halvtid och vinner matchen. Det spelas till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halvtid/fulltid Leicester/Leicester
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 1 januari 2022
TV: 
Stream: