Speltips Leicester – Sheffield United 16/7: En av årets viktigaste matcher

Spelbloggare Publicerat: 16 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är alldeles uppenbart att Sheffield United är förtjänt förtroendet på spelfronten inför bortamötet mot Leicester City, där det handlar om en fruktansvärt betydelsefull match för båda parter.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu är vi i den absoluta slutspurten av Premier League och insatserna ökas avsevärt för flera av klubbarna – Leicester City och Sheffield United är två av dessa.

Efter att ha dippat ihop är det enbart tre plusmål som skiljer Leicester, fyra och således på den sista Champions League-platsen, från nackflåsande Manchester United. Och då återstår alltså denna match, Tottenham Hotspur borta och just United hemma. Mardrömslik situation för ”The Foxes” som innan hade en CL-plats som i fickan.

Närmast kommer Leicester från ett brutalt tapp borta mot AFC Bournemouth, där matchen ända till den 66:e minuten leddes med 1-0. Slutsiffrorna? 1-4 i baken. Hur man än vrider och vänder på det, en total katastrof. På alla sätt och vis.

Årets stora utropstecken, Sheffield United, är nära att få spela Europa League-fotboll nästa år – alltså som en historisk nykomling. De har överträffat alla möjliga förväntningar; tippade i botten till att visas vara supersolida, stabila och starka. Men det kommer krävas att man avslutar bra också.

Laget åkte på en mindre dipp till omstarten, men nu har det vänt totalt – vinster över Tottenham Hotspur, Wolverhampton Wanderers samt Chelsea. Däremellan ett bortakryss mot ett underskattat Burnley.

Gästerna fixar poäng

Sheffield United ser urstarka ut. Offensiven sprudlar och stabila är de i princip alltid. Vunnit extremt tuffa matcher och har totalt fyra förlustfria diton uppradade. Så, varför skulle de då inte ha chansen mot ett Leicester som tappat momentum och ser omskakat ut? Är nerverna för mycket att hantera?

Leicester släppte alltså in fyra mål på en halv halvlek mot Bournemouth, som hittas i bottenskiktet av tabellen, och har vunnit blott en av deras totalt sju senaste matcher. Dessutom störs de av skadebekymmer med Ricardo Pereira, Daniel Amartey samt Caglar Söyüncü out och osäkerhet runt trion bestående av Ben Chilwell, James Maddison samt Marc Albrighton.

Och ja, gästerna har bara Luke Freeman och Leon Clarke out. John Fleck är återigen aktuell för spel.

Den raka ettan är nästan nere och snuddar på dubbla insatsen – och då måste vi ta den motsatta positionen. Alltså – Sheffield United +0,5 mål (asian handicap) till oddset 1,85 hos Casumo Sport. Det är alltså samma spel som dubbelchansen X2, fast till bättre betalt.
Annons:
  Rygga spelet hos Casumo SPort – Få upp till 300 kr i freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield United +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 19:00, torsdag 16/7 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream:  viaplay logo