Speltips Leicester – West Brom 22/4: Streckstrid

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2021

Det är strid kring nedflyttningsstrecket och Europastrecket i Premier League. Leicester och West Bromwich söker viktiga poäng den 22 april 2021.

Leicester City - West Bromwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om det är någonting vi verkligen vet inför avslutningen på säsongen i Premier League är det att det är öppen strid på flera fronter, men att striden om ligaguldet redan är avgjort. Det vågar vi lova när Manchester City har åtta poäng ner till närmast jagande lag, med sex matcher kvar att spela. Det ska man inte kunna tappa.

Det ser också ut som att Manchester United är säkra som ett av lagen som tar sig till Champions League nästa säsong, men därefter är det öppen strid om övriga två platser. Leicester City ligger bra till med 56 poäng, men har samtidigt två raka ligaförluster.

Leicester City avslutade förra veckan bra genom att gå till final i FA-cupen, men det är å andra sidan en obetydlig ramgång om man inte samtidigt kombinerar den med bättre resultat i Premier League.

Rimligen gäller man som stora favoriter inför mötet med West Bromwich, men samtidigt är det ett svårslaget lag som väntar. Eller rättare sagt ett oberäkneligt lag.

West Brom har två raka vinster i Premier League och har nu bara nio poäng upp till säker mark, med en match mindre spelad. En vinst här och det är liv igen för West Bromwich inför avslutningen på säsongen. Därför räknar jag blint med att man går för vinst.

Båda lagen vill vinna

Leicester City är på jakt efter viktiga poäng i toppstriden och vill i ett sådant skede såklart formera det absolut bästa laget man bara kan. Så som det ser ut inför den här matchen kommer man också att kunna formera i princip det bästa man har att tillgå.

Vad vi vet är att laget inför den här matchen saknar James Justin och Harve Barnes, spelare som absolut kan tuffa till konkurrensen, men som jag inte anser att an saknar särskilt mycket inför den specifika matchen. Wes Morgan och Ricardo Pereira gäller också som osäkra kort på förhand.

Om vi ser till bortalaget West Bromwich Albion har man egentligen bara Branislav Ivanovic borta och det är inget vidare tungt tapp med tanke på säsongen som han har bakom sig. Förra veckan vann man med 3-0 och det gör att jag har svårt att se hur man inte ska formera samma lag är igen.

Över 2,5 mål spelas till 1,94 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,94
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, torsdag 22 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: