Speltips Leicester – West Ham 13/2: Pressade att vinna

Axel Sjödin Publicerat: 13 februari 2022

Leicester tar emot fjärdeplacerade West Ham på King Power Stadium framåt söndagskvällen.

Leicester - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det går fortsatt tungt för Leicester som nu befinner sig långt ifrån att vara med och slåss om några Europaplatser i år. De befinner sig i ingenmansland med lika många poäng upp till Europaplatserna som de har ned till bottenstriden.

Resultaten sedan årsskiftet har inte heller varit en särskilt rolig upplevelse för klubben. Det har varit en del inställda matcher som gör att de i alla fall har möjlighet att klättra i tabellen, men av de matcher som väl har spelats så har de bara skrapat ihop en poäng av nio möjliga i ligaspelet.

Senast blev det en klar 0-2-förlust mot Liverpool på Anfield där gästerna inte hade mycket att säga till om. De föll även hårt mot Nottingham Forest i FA-cupen då de förlorade med 1-4 och därmed sumpade sina chanser att försvara sin cuptitel från i fjol. Ett lag med höga ambitioner ska såklart inte förlora mot ett lag från Championship med 1-4, så det säger ändå en del om Leicester säsong såhär långt.

De saknar fortfarande sin talisman Jamie Vardy tillsammans med Timothy Castagne, Jonny Evans och Ryan Bertrand som alla är skadade.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham har ett svagt grepp om fjärdeplatsen

The Hammers har, trots skakiga resultat, ändå lyckats hålla i den sista Champions League-platsen. Men det är en oerhört skör ledning de har över lagen bakom. Det är bara målskillnad som skiljer dem från Manchester United och både Arsenal och Tottenham har ett par matcher färre spelade och kan mycket väl gå förbi närsomhelst.

West Ham har inga marginaler och är pressade att vinna här. Under det nya året har de tre vinster och två förluster, men har inte varit övertygande även när de vunnit. Det har ofta varit med uddamålet även mot sämre motstånd som Watford senast och mot Kidderminster i FA-cupen.

De var oerhört nära att åka ut ur FA-cupen mot Kidderminster som går att återfinna långt ned i seriesystemet. De lyckades kvittera i den 91:a minuten och avgjorde sedan i den 121:a precis innan matchen skulle gå till straffar.

Det är alltså två rätt svajiga lag som möter varandra här och det är svårt att förutspå hur detta ska sluta. Men Leicester har sett mer håglösa ut och därmed tycker jag ändå att de 2.40 gånger pengarna som Expekt erbjuder på den raka tvåan här har ett bra spelvärde.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 2.40
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: