Speltips Liverpool – Arsenal 28/9: Toppmöte i Premier League

Simon Pålsson Publicerat: 28 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns ingen anledning att hålla sig undan tv-soffan när Arsenal och Liverpool spelar ett toppmöte i Premier League den 28 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu är inte den här engelska ligasäsongen särskilt gammal än, men det råder ingen tvekan om att det redan nu finns ett par lag som imponerar, och ett par andra lag som kanske inte riktigt levererar vad man hade hoppats på.

I toppstriden blir det extra tydligt där lag som Liverpool, Arsenal, Manchester City och även outsidern Everton har visat gryende form direkt.

Nu spelas ett riktigt tungviktsmöte på måndagen, när Arsenal spelar borta mot just Liverpool, som i egenskap av regerande mästare alltid gäller som favoriter i princip. Det får man göra inför den här matchen heller, men Arsenal är en svår motståndare.

Det man ska ha med sig är att Arsenal vann mot Liverpool så sent som för ett par veckor sedan i Community Shield, en vinst som kan ge lite psykologiskt övertag här. Eller om det bara ger lite extra tändvätska till hemmalaget.

Känslan är hur som helst att Arsenal och Liverpool båda har god form, speciellt i sin offensiv, och att det kan rassla ordentligt här.

Odds på Premier League

Liverpool har förmodligen den trupp i hela Premier League som är allra starkast, och att man dessutom har fått in Thiago Alcantara i laget gör att man känns ännu bättre den här säsongen än vad man gjorde förra. Och redan då var man som bekant överlägsna. Det återstår att se om spanjoren får starta matchen mot Arsenal, men det faktum att lagkaptenen Jordan Henderson inte är med kan eventuellt öppna för honom.

Det ska också sägas att mittbacken Joel Matip är borta från spel, samtidigt som hans kollega där bak Joe Gomez är tveksam till spel. Alex Oxlade Chamberlain har, sin vana trogen, inlett den här säsongen utanför laget då han dragit på sig en skada.

Arsenal har så gott som alltid en lång skadelista och om vi håller oss till spelarna som ännu inte har debuterat under säsongen är det Pablo Mari, Shkodran Mustafi, Gabriel Martinelli, Calum Chambers och Emile Smith Rowe som inte kommer att kunna spela den här matchen heller. Kieran Tierney, Sokratis och Cedric Soares testas sent.

Men å andra sidan har man gjort ganska starka resultat ändå, och prestationerna bådar gott inför fortsättningen på säsongen.

Över 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, måndag 28 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: