Speltips Liverpool – Brentford 16/1: Tunga avbräck

Axel Sjödin Publicerat: 15 januari 2022

Liverpool välkomnar Brentford till Anfield under söndagen i hopp om att bryta sin dåliga svit med en trepoängare.

Liverpool - Brentford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool har en tuff period bakom sig där de har halkat efter Manchester City rejält i toppen till följd av att resultaten har uteblivit. Liverpool har åtminstone två färre matcher spelade än vad ligaledarna har, men för att ha någon chans på titeln framåt vårkanten så måste resultaten börja vända nu och trepoängarna måste börja rulla in på löpande band.

De har inte vunnit någon av sina tre senaste ligamatcher. Alla har förvisso varit tuffa bortamatcher mot Tottenham, Leicester och Chelsea, men det har varit uppenbart att Liverpool inte riktigt har nått upp till den nivå de hade tidigare under hösten.

Att många spelare har drabbats av COVID-19 har såklart spelat in, men framförallt så kommer det en tuff period nu då Mohamed Salah, Sadio Mané och Naby Keïta alla är iväg och spelar i de afrikanska mästerskapen.

När Liverpool tidigare i veckan mötte Arsenal i ligacupen så blev det plågsamt uppenbart hur trubbig hemmalagets offensiv är utan Salah och Mané. De lyckades inte få hål på ett Arsenal utan ett flertal nyckelspelare och med en man mindre sedan tidigt i första halvlek.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford är inte heller i någon formtopp

En av säsongens höjdpunkter såhär långt för Brentford är utan tvekan deras första möte mot Liverpool under hösten där de i en dramatisk match lyckades få med sig en poäng hemma efter slutresultatet 3-3. Sedan dess har båda lagen tappat form, men det ska mycket till för att något liknande ska kunna återupprepas här.

Brentford inledde året på ett bra sätt genom att slå Aston Villa hemma, men de föll tungt borta tidigare i veckan mot Southampton där de fick se sig besegrade med hela 1-4 på St Mary’s.

På hemmaplan så är Brentford fortfarande kluriga att möta, men de har inte haft lika bra facit på bortagräs på senaste. De har nu sex raka bortamatcher utan vinst där fyra av dem har varit förluster.

Liverpool är såklart solklara favoriter här och kombinerar vi det raka spelet på hemmalaget med ett spel på under 3,5 mål så får vi det för lockande 2.19 gånger pengarna hos Campobet. Med tanke på hur Liverpool såg ut senast utan Salah och Mané så finns det trots allt en rimlig chans att spelet sitter och oddsen är fullt godkända.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool & under 3,5 mål
Odds: 2.19
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: