Speltips Liverpool – Burnley 21/1: Rasim Reiz hörnspel

Simon Pålsson Publicerat: 21 januari 2021

Dagens bästa speltips i Premier League mellan Liverpool och Burnley från Rasim Reiz den 21 januari 2021.

Liverpool - Burnley

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På vackra Anfield hittar vi kvällens trevliga match mellan Liverpool-Burnley.

Liverpool är inne i en lite svagare period just där man endast tagit sex poäng på senaste fem matcherna. Man har även halkat ner till en fjärde plats i ligan med 6 poäng upp till Manchester United med en match mindre spelad. Liverpool har haft skadebekymmer som bekant under säsongen, men samtidigt går det inte att komma ifrån att energin i vissa matcher har saknat och skärpan i sista tredjedelen när matcherna ska avgöras. Poängtapp mot lag som Fulham, West Bromwich och Newcastle visar att det är lite grus i maskineriet i det annars ostoppbara Liverpool. Ikväll är det endast seger som gäller, men återigen är det sämre lag på andra sidan som kommer försvara sig så fort dem går ut bussen på Anfield tills domaren blåser.

Gästerna Burnley krigar vidare på i den nedre regionen av tabellen. Utveckling är inget man intresserad utav, utan man skickar in bollen mot straffområdet och hoppas på högre makter.

Burnely är seriens näst sämsta lag på bortaplan och i tio av sjutton matcher har man gått mållösa. Endast mäktat med fyra mål på 9 bortamatcher den här säsongen och ett mål på senaste 7 matcherna på bortaplan och totalt 9 mål i ligan. Att vi får se ett offensivt Burnley med Woods/Barnes bjuda på sulfinter och några mål framåt är ej troligt.

Odds på Premier League

Till den här matchen saknar Liverpool fortfarande Gomez,Jota,Keita,Van Dijk medans gästerna har en skadefri trupp för tillfället.

Det här är en match som Liverpool kommer dominera från start, deras största motståndare är dem själva. Det kommer vara svårt att tränga igenom ett Burnley, och ju tidigare man får ett förlösande mål ju mer kommer matchen att öppna upp sig. Burnley vill nog kanske kontra lite samt fokusera på de fåtal fasta situationer man får. Liverpool går inte mållösa för fjärde ligamatchen i rad.

Tittar vi på spelmarknaden så kan det vara svårt att hitta värde i en match där ett lag är så stora favoriter. Min tanke är att Liverpool kommer dominera matchen och pressa på runt sina kanter som oftast och där med skapa en hel del hörnor. Tittar på gästerna Burnley, så skapar man en del hörnor oavsett motstånd då det är ett av lagets främsta vapen, fasta situationer.

Jag väljer därför lägga en insats på över 10,5 hörnor till 1,84 hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 10,5 hörnor
Odds: 1,84
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, torsdag 21 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: