Speltips Liverpool – Chelsea 28/8: Rasim rekar!

Axel Sjödin Publicerat: 28 augusti 2021

Helgens stora match hittar vi på Anfield där Liverpool tar emot Chelsea.

Liverpool - Chelsea

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen kommer till den här matchen obesegrade och utan insläppta mål men det har kanske varit det enklare motståndet i ligan och inför den här matchen så kommer det bli en rejäl omgång mellan två av seriens absolut bästa lag.

Chelsea slog Arsenal förra helgen med 2–0 och Lukaku fick göra mål efter knappt 15 minuter in i matchen. Idag ställs den stora anfallaren mot en annan bjässe, Van Dijk i Liverpool och den matchen i matchen kommer bli något extra.

Liverpool gjorde jobbet mot Burnley och städade av brunkarna med 2-0 och man har mer eller mindre en skadefri trupp och kan matcha det bästa laget på Anfield idag.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det finns spetskvalitet i båda lagen

Stora matcher som dessa tenderar att bli lite låsta då båda lagen är så pass skickliga på att försvara. Det finns spetskvalité i alla lagdelar. Det här en match som båda lagen absolut inte vill förlora, en vinst idag ger otroligt mycket i form av full pott av poäng men också mentalt inför kommande matcher och ett landslagsuppehåll som stundar. Senast lagen möttes så vann Chelsea med 1-0 på Anfield och senare i London vann Liverpool med 2-0.

Jag tror vi får se inledning där lagen känner på varandra, inte riskera att gå bort sig på något vis och sen slå till när läge ges. Ett tidigt mål i den här matchen skulle kunna göra att det blir mer öppet spel än om resultatet står sig 0-0 en bit i matchen.

Det är två lag med City som är favoriter att vinna ligan den här säsongen och man har alla möjligheter att göra så, Liverpool vill studsa tillbaka till den gamla goda formen medan Chelsea vill bygga vidare på det som gav dem en CL-titel förra säsongen.

Ser vi på spelmarknaden så är Liverpool knappa favoriter men inget som direkt sticker ut. En jämn och tight match väntas som sagt och kanske ganska målsnålt som senaste mötena? Jag tror dock att vi får se något mål för att båda lagen har spelarna som kan göra det lilla extra offensivt. Därför lutar jag mig åt att båda lagen gör mål i den här matchen. Ska vi säga 1-1 när domaren blåser av?

Jag spelar att båda lagen gör mål i matchen till trevliga 1,83 hos ComeOn!

Trevlig lördag!

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.83
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: