Speltips Liverpool – Crystal Palace 18/9: Favoritmotstånd

Martin Efvergren Publicerat: 17 september 2021

Liverpool har åtta raka segrar mot Crystal Palace i Premier League och det mesta talar för att man går mot en nionde. Matchen spelas lördagen den 18 september med avspark kl 16.00 på Anfield Road.

Liverpool – Crystal Palace

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Förra säsongens svaga höst spolierade Liverpools chanser förra säsongen. Nu ser man ut att vara på väg att ge sig själva betydligt bättre möjligheter den här säsongen.

Efter fyra spelade ligamatcher står man på tio poäng och endast ett insläppt mål. I premiären bortaslog man Norwich med 3-0, därefter tog man Burnley med 2-0. Toppmötet hemma mot Chelsea slutade 1-1 och i senaste ligamatchen vann man med 3-0 borta mot Leeds.

I veckans Champions League vilades Virgil van Dijk och då åkte man på två mål i baken inom loppet av två minuter mot Milan. Bortsett från de olycksminuterna var man det bättre laget och kunde vinna matchen med 3-2 efter ett avgörande mål av Jordan Henderson.

Patrick Vieria fick en trög start på säsongen med sitt Crystal Palace men i Londonderbyt mot Tottenham senast lossnade det.

Man fick då hjälp av en utvisning på Tanganga i den 58 minuten, vilket bidrog till att man kunde ta över matchen och gå ifrån till 3-0 i matchens sista fjärdedel. Framförallt gjorde det sena nyförvärvet Odsonne Edouard en succédebut då han hoppade in i den 84:e minuten, gjorde mål direkt och satte sedan sitt andra på tilläggstid.

På Crystal Palace skadelista finns Eze och Ferguson medan hemmalaget får klara sig utan Firmino, Elliott och eventuellt även Origi.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Historien upprepar sig

Crystal Palace är något av en favoritmotståndare för Liverpools del med tanke på det oerhörda övertag man har sett till de senaste säsongernas möten. Liverpool har sedan 2017 åtta raka segrar i ligan mot Crystal Palace och förra säsongen vann man med 2-0 hemma och 7-0 borta. I de tre senaste mötena har man totalt 13-0.

Crystal Palace har alltså inte lyckats göra mål på Liverpool på de tre senaste försöken. Offensivt har det sett ganska skralt ut den här säsongen fram till den sista kvarten mot Tottenham senast. Celtic-förvärvet Edouard fick en drömstart då, lär start nu och lär kunna bli väldigt nyttig för Palace framöver.

Om Crystal Palace ska ha någonting att hämta i den här matchen lär han nog behöva vara minst lika effektiv. Liverpool har endast släppt in ett mål – på hörna – men inga spelmål på fyra ligamatcher.

Med van Dijk tillbaka i laget är Liverpools defensiv säkrad och jag har svårt att se att Crystal Palace ska kunna skapa speciellt mycket i den här matchen – en het Edouard till trots.

Jag tror att historien upprepar sig och att Liverpool både vinner och håller nollan och det spelas till 1.88 gånger insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner och håller nollan
Odds: 1.88
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 16:00, lördag 18 september 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: