Speltips Liverpool – Leicester 30/12: På uppgång

Axel Sjödin Publicerat: 30 december 2022

Liverpool tog sin tredje raka seger tidigare i mellandagarna och möter nu Leicester hemma på Anfield.

Liverpool - Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda dessa lag har haft säsonger som hittills inte har levt upp till förväntningarna, men båda har lyckats återhämta sig något när vi närmar oss hälften av säsongen spelad. Men medan Liverpool gick segrande på boxing day så föll Leicester mot ett starkt Newcastle och kan mycket väl åka på andra raka förlusten igen nu på torsdag.

Liverpool såg i alla fall bra ut mot Aston Villa och periodvis så fick vi återigen se deras offensiva briljans, även om Darwin Núñez missade chanser stod lite i centrum. Bitvis så håller Liverpool absolut världsklassnivå, men det är återigen defensiven som är lite knackig och Aston Villa hade mycket väl kunnat straffa Liverpool mer än vad de gjorde.

Mot Manchester City blev det uppenbart att de inte riktigt höll samma nivå, även om resultatet såg någorlunda jämnt nu i cupen inför jul. Manchester City hade kunnat vinna den matchen med bra mycket större marginal än vad de gjorde.

De är i alla fall tunga favoriter hemma på Anfield mot Leicester och deras starka offensiv bör vara nog för att kamma hem ytterligare tre poäng i hopp om att få häng på topp fyra-positionerna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester har haft en tuff säsong

Det är uppenbart inte lätt att spela mot ett Newcastle i fin form och en storspelande Miguel Almirón, men Leicester föll tillslut med 0-3 och matchen kändes nästan över när den tidigare nämnda Almirón prickade dit det andra målet redan i den sjunde minuten.

Leicester ser dock inte så dåliga ut som resultaten ofta visar, men de har återkommande under säsongen haft det rätt motigt resultatmässigt. Innan uppehållet hade de sin klart bästa period med fyra vinster och en knapp förlust mot Manchester City under de sista fem matcherna, därifrån kommer tolv av deras totalt 17 som de har lyckats kamma in under säsongen.

Men de fick en tuff start när ligan nu startade upp igen och kommer nog att få det väldigt svårt att plocka ytterligare poäng på Anfield. Defensiven har varit ett stort problem även för Leicester, även om de lyckats bättre inför uppehållet, men mot Liverpools offensiv så lär det bli svårt att stå emot.

Vi spelar därmed på att Liverpool vinner, men att båda lagen gör mål, då Liverpool inte har hållit tätt bakåt på fem raka ligamatcher och då de ändå har en del skador i försvaret. Spelet hittas för 2.57 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool & BLGM
Odds: 2.57
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 30 december
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: