Speltips Liverpool – Manchester City 3/10: Toppmöte!

Rasim Reiz Publicerat: 3 oktober 2021

Det är dags för en riktig stormatch på Anfield när Manchester City gästar Liverpool.

Liverpool - Manchester City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två av världens absolut bästa lag som ställs emot varandra och jag har alltid gillat när dessa lag ställs emot varandra då det bjuds på underhållning och det har ju med att Klopp & Guardiola är tränare för dessa lag och här lämnas inget åt slumpen utan det är som oftast små detaljer som avgör.

Liverpool kommer till den här matchen efter en femetta borta mot Porto där man verkligen såg bra ut och kunde kanske spara lite på krafterna då matchen var avgjord efter knappa timmen. Man gick på en liten trampmina i matchen mot Brentford där man endast fick oavgjort efter att ha tappat ledningen två gånger i matchen. Till den här matchen saknar man AAT, Thiago och sen tidigare Elliott annars har Klopp till en stark trupp till sitt förfogande. Enda nackdelen är ju avsaknaden av Trent men där täcker förmodligen Milner upp och man får in lite mer defensivt starkare spelare men tappar offensivt sen är inte Milner den snabbaste spelare heller.

Gästerna från Manchester kommer ifrån en tung förlust mot PSG som säkerligen stör uppladdningen något inför den här matchen då man fick slita en hel del som alltid när motståndet heter PSG fast man gjorde en bra match så fick man inget med sig. Nu har Manchester City en bred trupp och hur Guardiola väljer att formera sitt är alltid lika spännande. Manchester City tog förvisso en fin seger innan PSG-matchen mot Chelsea i ligan och såklart kommer man slåss om alla titlar på alla fronter.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tuff batalj

Jag tror vi kommer få se en tuff match på Anfield, och som alltid att förutspå vinnaren i en stormatch är alltid svårt och som jag nämnde är det små detaljer som till slut avgör matcher som dessa. Det är inte heller bara offensiven som ska sitta för dessa lag då jag tycker man har två av ligans bästa försvar och det handlar om att luckra upp det för båda lagen. Jag tror Man City kommer kontrollera spelet i sedvanlig ordning och ett Liverpool som kanske vill söka kontringarna för det är man ju riktigt starka på.

Ser vi på spelmarknaden är oddsen ganska jämna. Hemmaplan och publiken betyder ju något enormt och i Anfield har man en extra spelare när ljudkulissen skruvas upp till max. Jag har kikat därför på ett lite roligare spel där senaste 3 matcherna har det tilldömts en straff i matchen och visst kan det bli så ikväll med när Tierney blåser igång matchen på Anfield.

Jag väljer därför att spela att en straff tilldöms i matchen till 3,00 pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Straff utdöms i matchen – Ja
Odds: 3.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30, söndag 3 oktober 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: