Speltips Liverpool – Manchester United 5/3: Klassiskt stormöte

Axel Sjödin Publicerat: 5 mars 2023

Liverpool välkomnar Manchester United till Anfield i ett klassiskt stormöte på söndagskvällen.

Liverpool - Manchester United

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Två av engelsk fotbolls största rivaler drabbar samman på Anfield under söndagskvällen i omgångens klart mest intressanta möte. Liverpool har visat glimtar av sin forna styrka och har lyckats börja klättra i tabellen, men Manchester United ser väldigt starka ut just nu och kommer med en väldigt bra form in i söndagens möte.

Liverpool har vunnit tre av sina fyra senaste ligamatcher och att de lyckades bortaslå Newcastle har återigen lyckats bygga lite förväntningar kring dem igen. Men känslan är att folk har varit lite väl snabba med att annonsera deras återkomst, vilket inte minst visade sig i mötet mot Real Madrid där de var klara favoriter hos spelbolagen.

Som ni vet så slutade den matchen med 2-5 i baken och med all förmodan ett uttåg ur Champions League i returen. I min mening så har Liverpool inte alls bevisat att de kan slå lag på den absolut högsta nivån där Manchester United befinner sig i nuläget.

Liverpool är fortsatt rätt ojämna, men kan mycket väl lyckas knipa en topp fyra-placering tillslut alldeles oavsett. Vinner de en match som den här så är de tillbaka på riktigt, men till dess så ska man nog vara försiktig med att spela på dem.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United fortsätter att gå som tåget

Hos gästerna har det funnits mindre att ifrågasätta då de har gått från klarhet till klarhet under senare tid. Det har inte blivit mycket spel i Premier League under senare veckor då de har hunnit med att slå ut Barcelona ur Europa League samtidigt som de har spelat två cupmatcher där de bärgade ligacuptiteln mot Newcastle och avancerade i FA-cupen på West Hams bekostnad.

Erik ten Hag har alltså redan hunnit säkra sin första titel med detta Manchester United och de börjar till och med se lite farliga ut i tabelltoppen. Marcus Rashford fortsätter att dundra in mål och Casemiro kan mycket väl vara årets värvning i Premier League.

De ser oerhört stabila och svårslagna ut och deras enda förlust sedan årsskiftet har kommit borta mot Arsenal. Luke Shaw var inte med senast mot West Ham, men annars så är det bara Christian Eriksens skada som de har att ta hänsyn till. De kan fortsatt ställa upp med ett starkt lag här och bör i mitt tycke ses som favoriter även på Anfield.

Även om Liverpool inte är lätta att slå på Anfield så tycker jag att det finns ett klart spelvärde i den raka tvåan här då United har sett klart vassare ut under senare tid. För 2.88 så spelar vi alltså på Manchester United hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner
Odds: 2.88
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, söndag 5 mars
TV: 
Stream:  viaplay logocmoresport logo